האם הסימפטומים מצביעים על בעיה בכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הסימפטומים מצביעים על בעיה בכבד
    אריה
    10/03/2009

שלום רב. ישנם מספר סמפטומים שמפריעים לי מזה זמן רב: מידי פעם דימומים באף, עייפות , מידי חודש או חודשיים גרד בכל הגוף ללא פריחה (מזה כחצי שנה) שעובר לאחר לקיחת אנטיהיסטמינים, לפני כ4 ימים התחלתי להרגיש בחילה כל שעות היום וסחרחורות. כשפניתי לרופא לברר אולי זו בעיית כבד הוא בדק אותי לא מצא כלום . בדמים שנלקחו: תפקוד תיירואיד תקין TSH-2.21 וכן תפקודי כבד: GOT-27 GPT-24 PROTEIN-TOTAL-7.6 ALBUMIN-4.9 ALK. PHOSPHATASE-167 PHOSPHORUS 5.5 TRIGLYCERIDES-248 VLDL-50 BILIRUBIN TOTAL-0.6 BILIRUBIN-DIRECT-0.1 BILIRUBIN INDIRECT -0.5 CHOLESTEROL -158 CHOL. HDL-49 CHOL.LDL-59 . הרופא ציין שאין בעייה בכבד אךבכל זאת לאור התלונות האם יש בכל זאת להמשיך הלאה בבירור לכבד? אני יודע שכאשר יש הפטיטיס לא בהכרח תפקודי הכבד גבוהים..ואיך אפשר להתעלים מהתלונות של הגרד והבחילות שהופיעו לאחרונה? אז מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה אריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימפטומים

ד''ר סטיבן מלניק
    11/03/2009

קש הלהאמין שהתלונות קשורת חכבד עם אנזימים תקינים. מציע להשלים GGT גם ואם זה תקין צרעך לחפש מוקר אחר.
    הבעיה שתלונות אלו יכולות להיות מהרבה דברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו