הבטן מציקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבטן מציקה...
    צעירה
    10/03/2009

שלום, כבר 3 חודשים שיש לי רעשים בבטן, "התפוצציות כאלה, וכמו כן "רעשים של מים". הרעשים מופיעים במשך כל היום, בעת ישיבה, לפני השינה, אחרי אוכל, בזמן שתיית תה קמומיל ועוד. - שאמור לעזור? יש לי גם עויתות בצד הבטן. הייתי אצל רופא גסטרו והוא נתן לי תוסף תזונה של "חיידקים טובים" אני לא לוקחת, ובמקום זה לקחתי דנונה ביו. בבדיקות דם שעשיתי- אין לי את מחלת הצליאק. נוסף על כך יש לי קצת גיהוקים, גם אחרי אוכל וגם ככה סתם פתאום. יש כאבי בטן חזקים גם בסרעפת וכולל קנה הנשימה - היה לי התקף כזה שלא פסק בערך 5 ד'ק. יכול להיות שזה מאכילה של חטיף מלוח באמצע הלילה. אבל אני לא מרבה באכילה של חטיפים "מטוגנים". נוסף על כך יש לי גם דקירות לפעמים בבטן ליד הצלעות, ובמהלך נשימה עמוקה כאבים בגב. ייתכן ויש לי מעי רגיז/רגיש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבטן מציקה...

הוספת תגובה

• מעי רגיש

ד''ר סטיבן מלניק
    11/03/2009

זה בהחלט יתכן ומאוד סביר אך לא ניתן לאבחן דברים בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- בטן מציקה...

צעירה
    13/03/2009

שלום שוב, ואם זה אכן מעי רגיז, מה ניתן לעשות כדי למנוע את הכאבים והרעשים... ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי רגיש

ד"ר יעקב מאור
    15/03/2009

הטיפולים בתסמונת המעי הרגיש כוללים שינויים תזונתיים, פעילות גופנית לחיזוק שרירי הבטן, שימוש בתרופות סימפטומטיות, תכשירים פרוביוטיים וטיפולים התנהגותיים כגון היפנוזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו