בדיקת איסוף שתן לנחושת 24 שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת איסוף שתן לנחושת 24 שעות
    אפרת
    13/03/2009

שלום, עלי לבצע את הבדיקה הזאת והתכוונתי לבצע אותה בשבת. מאתמול אני מרגיש חולשה ויש לי חום, האם זה עלול להשפיע על תוצאות הבדיקה וכדאי לבצע אותה כשארגיש טוב יותר, או שאין קשר בין הדברים וכמות הנחושת בשתן לא מושפעת מכך? תודה רבה, אשמח אם תענו לי עוד היום כדי שאם הכל בסדר אוכל לבצע את הבדיקה מחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איסוף שתן

ד''ר סטיבן מלניק
    14/03/2009

אפשר לבצע בעת חום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת איסוף שתם לנחושת 24 שעות

אפרת
    22/03/2009

שלום, רציתי לשאול תוך כמה זמן מרגע ביצוע הבדיקה יש תוצאות. ביצעתי את הבדיקה לפני שבוע ועדיין אין תוצאות, רשום לי כבר 6 ימים באתר של קופת חולים באינטרנט שהבדיקה בעבודה. האם לוקח כל כך הרבה זמן לבדוק נחושת בשתן או שהעיכוב בהכרח נובע מתוצאה לא תקינה ולכן יש עיכוב בתשובה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איסוף שתן

ד''ר סטיבן מלניק
    23/03/2009

הבדיקה לוקח הרבה זמן לקבל תשובה ללא קשר לתוצאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו