מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאריות מזון בצואהמיכל06/08/2007
שלום,
בת 30, מזה כחודש מופיעות שאריות מזון שלא עוכל בצואה (ניתן לראות שאריות של ירקות ופרות אדומים, כתומים, ירוקים ועוד) ויציאות מרובות יחסית. לא הבחנתי בדם, איני סובלת מכאבים, בחילות, גזים או עצירות, אולם היציאות מרובות יחסית.
ערכתי בדיקות דם כלליות והן יצאו תקינות.
אני מודאגת שמא המזון לא נספג היטב, אני רזה ואין לי עודפים מיותרים...
האם כדאי לבצע בדיקות נוספות, מקיפות יותר? האם שאריות מזון בצואה הן דבר חריג או אולי פשוט לא הבחנתי בהן קודם לכן? רופא המשפחה טען שאין טעם לדאוג כרגע, אך אני דואגת...
אודה מאד לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק06/08/2007יתכן שיש מעבר מהר של אודל דרך מע העיכול - אבל בדרך כלל מופיע עם שלשןל. כמובן יתכן שלא זיהת נכון את תוכן בצואהץ
בכל מקרה אני מציע לפנות לרופא המטפל לבצע בדיקות צואה בין היתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל -
מיכל07/08/2007אני חושבת שזהיתי היטב...
ערכתי בדיקות צואה פעמים ברציפות - לא נמצאו פרזיטים, ביצי תולעים, סלמונלה.
האם תוכל להציע בדיקות נוספות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
ד''ר סטיבן מלניק07/08/2007יש בדיקות שבודקים מהירות המעבר של מערכת העכול וגם בדקות של תת-ספיגה. חלק של הבדיקות מסובכוות ויש להתייעץ עם רופא גסטרו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)