כאבי בטן למעלה משבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן למעלה משבועיים
    שירן
    15/03/2009

שלום ד"ר, כבר למעלה משבועיים אני סובלת מכאבי בטן, "ברבורים", רעשים וגזים המתבטאים בעצירויות ושלשולים לסירוגין. עשיתי בדיקת צואה והכל היה תקין ועוד כמה בדיקות דם שנשלחתי לעשות ע"י רופאה מהגסטרו שהיבחנה את התסמינים כמעי רגיז, אך שוב הכל תקין. האחות שביצעה את בדיקת הדם המליצה לערוך בדיקת דם לגילוי הליקובקטר, מה דעתך? בנוסף לתסימינים שהזכרתי הופיעה לי פטריה על הלשון שעברה לאחר כשבוע, לכן קראתי מעט מידע באינטרנט על מחלות אפשריות ומצאתי מידע על תסמינים תואמים לשלי המעידים על חיידק ה"קנדידה". חשוב לציין שכשהצגתי את הנושא בפני רופאת הגסטרו היא כמעט והתעלמה מן האפשרות לקיומו של החיידק הנ"ל, שוב אני אשמח לדעת מה דעתך? תודה מראש, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן למעלה משבועיים

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד"ר יעקב מאור
    15/03/2009

התסמינים המתוארים יכולים להתאים לתסמונת המעי הרגיש. תסמונת זו יכולה להתחיל לאחר זיהום במערכת העיכול. אם זאת, לא הוכח קשר בין זיהום בהליקובקטר פילורי ולחליפין בקנדידה לבין תסמונת המעי הרגיש. באם הסימפטומים ימשכו הייתי ממליץ לבצע בירור מקיף יותר אצל גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו