מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטס בי וחולשהיג16/03/2009
אבא שלי נשא הפטיטיס בי הרבה שנים. לאחרונה חלה החמרה בתפקודי כבד שלו, ויש החמרה הדרגתית בחודשים אחרונים. בבדיקת דם אחרונה: AST(GOT) 49 U/L 15-40 (.........)* ALT(GPT) 101 U/L 4-41 (.........)* GGT 34.1 U/L 10-71 (...*.....) HBe Ag Nonreactive HBV DNA Quant. >38000 IU/mL בביקור אחרון אצל רופא כבד הרופא רשם לו SEBIVO, התרופה צריכה להגיע לבימ"ק בימים הקרובים. לפני 9 ימים הוא התחיל באופן פתאומי להרגיש חולשה כללית חזקה+ישנוניות+כאבי שרירים +ללא חום (פרט ליום אחד ביום השמיני לתחילת הוירוס נמדד חום 38.1)+נראה חיוור וטיפה צהבהב. בהתחלה חשבנו שמדובר בשפעת אך כעת מתגנב הספק שמה מדובר בהשפעת הפטיטיס. 1. האם יתכן הרגשה כללית מסוג זה עם בדיקות דם כאלה? 2. האם התרופה הנתונה רק שומרת על מצב קיים או גם משפרת את המצב? 3. האם יש מה לעשות כרגע מעבר לטיפול שניתן? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B
ד''ר יעקב מאור16/03/2009יתכן עדיין שלאביך יש זיהום חולף שהחמיר את מצבו, אולם, יתכן שחלה החמרה במחלת הכבד. אין בנתונים שהבאת די נתונים לאבחן את מצב הכבד לאשורו. למשל יש צורך בבדיקות כגון רמת הבילירובין, ה- PT (תפקוד הקרישה), ספירת הדם (בעיקר ספירת הטסיות PLT), אולטראסאונד ועוד כדי להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

