שאלה בנוגע לכדורי puri nethol

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לכדורי puri nethol
    טל
    16/03/2009

שלום אני חולה קרוהן בן 26 ומטופל ב- puri nethol כבר תקופה ארוכה ( משהו כמו 5 שנים) הייתי מעוניין לדעת מהם ההשפעות של הכדור הזה לטווח הארוך? במידה וארצה להביא ילד האם ההפסקה הזו של שלושה חודשים מהכדורים יחזירו לי את איכות הזרע כמו שהיה ? כבר תקופה ארוכה שאני רואה מן כמו פס דרך העין (זה קורה לרובנו , גם לאנשים שלא חולים קרוהן כאשר מסתכלים על השמש) , הייתי אצל רופאת עיניים וטענה כי הראייה שלי היא 6/6 אבל עדיין זה מציק לי כאשר אני מסתכל על מחברת משובצת או על לוח או קיר לבן.. האם אלו השפעות של התרופה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לכדורי puri nethol

הוספת תגובה

• Puri Nethol

ד"ר יעקב מאור
    17/03/2009

אומנם התרופה עלולה להוריד את ספירת הזרע ואיכותו אולם אין מניעה להוליד או להכנס להריון תוך שימוש בתרופה. באם מחלתך בהפוגה ממושכת ניתן לשקול הפסקת הטיפול לאחר 4-5 שנים. פורינתול לא אמור לגרום להפרעה בראיה ואולם במחלת קרון תתכן מעורבות עינית שיש לבדוק היטב אצל רופר עיניים מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו