מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן מזה 3 חודשיםאילנה17/03/2009
שלום רב! היני בת 20, וסובלת מזה כ 3 חודשים מכאבי בטן (בכל הבטן) ביצעתי בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי ויצא חיובי עם ערך של 67. לקחתי אומפרדקס ו 2 אנטיביוטיקות. אני כבר אחרי הטיפול. וכרגע אני מחכה לתבחין הנשיפה החוזרת שתיערך עוד מספר ימים. אם כי אני חושבת שאין כל קשר בין החיידק לכאבי הבטן שאני חווה. כי אני מרגישה את הכאב בכל הבטן ולא רק באיזור הקיבה. אמנם לא תמיד כואב לי, אבל זה כואב בעיקר בבוקר כשאני מתעוררת (עוד לא קמה, עדיין שוכבת) בשבוע הראשון של הכאבים הרופאה שלי הביאה לי קולוטאל כי חשבה שזה תסמונת המעי הרגיז, אך זה לא עזר, עדיין היו כאבים. שבוע הבא אני אעשה בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה. אני נורא חוששת מהתוצאות של הבדיקות.....=( מה יכולה להיות הסיבה, לפי דעתך, למה שקורה לי בבטן ? יש השערות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד"ר יעקב מאור17/03/2009יתכן מאוד שאת אכן סובלת ממעי רגיש כאשר קולוטל אינו עוזר בכל המקרים וכמובן קיימים טיפולים אחרים. אין הקשר בין הדבקה בהליקובקטר פילורי וכאב הבטן. הייתי ממליץ כי תבצעי בירור אצל גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)