כאבי בטן מזה 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן מזה 3 חודשים
    אילנה
    17/03/2009

שלום רב! היני בת 20, וסובלת מזה כ 3 חודשים מכאבי בטן (בכל הבטן) ביצעתי בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי ויצא חיובי עם ערך של 67. לקחתי אומפרדקס ו 2 אנטיביוטיקות. אני כבר אחרי הטיפול. וכרגע אני מחכה לתבחין הנשיפה החוזרת שתיערך עוד מספר ימים. אם כי אני חושבת שאין כל קשר בין החיידק לכאבי הבטן שאני חווה. כי אני מרגישה את הכאב בכל הבטן ולא רק באיזור הקיבה. אמנם לא תמיד כואב לי, אבל זה כואב בעיקר בבוקר כשאני מתעוררת (עוד לא קמה, עדיין שוכבת) בשבוע הראשון של הכאבים הרופאה שלי הביאה לי קולוטאל כי חשבה שזה תסמונת המעי הרגיז, אך זה לא עזר, עדיין היו כאבים. שבוע הבא אני אעשה בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה. אני נורא חוששת מהתוצאות של הבדיקות.....=( מה יכולה להיות הסיבה, לפי דעתך, למה שקורה לי בבטן ? יש השערות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן מזה 3 חודשים

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד"ר יעקב מאור
    17/03/2009

יתכן מאוד שאת אכן סובלת ממעי רגיש כאשר קולוטל אינו עוזר בכל המקרים וכמובן קיימים טיפולים אחרים. אין הקשר בין הדבקה בהליקובקטר פילורי וכאב הבטן. הייתי ממליץ כי תבצעי בירור אצל גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו