הפטיטיס B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס B
    ורדית
    17/03/2009

האם ניתן להידבק בהפטיטיס B במגע של דם עם דם עם חולה למרות החיסונים שעשיתי (3 בסידרה) והאם אפשר להדבק במחלה הנ"ל בקיום יחסי מין אוראלים בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס B

הוספת תגובה

• במשך

ורדית
    17/03/2009

הכוונה יחסי מין אוראליים שאני קיבלתי מחבר שלי והאם מגע של רוק על שפתי שהיו בהם סדקים ודם כתוצאה מיובש עלולים להעביר את המחלה ? שאלה נוספת היא: הנגיף אצל חבר שלי של הפטיטיס B אצלו רדום האם למרות שהנגיף אצלו רדום והוא מטופל בזפיקס עלולה להיווצר הדבקה של המחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

ד"ר יעקב מאור
    17/03/2009

לזכרוני כבר שאלת בנושא. על-כל-פנים. באם חוסנת ופתחת כייל נוגדנים נגד חלבון המעטפת -HBsAB מעל 10 יחידות את מחוסנת מהדבקה בכל צורה. הסיכון להדבקה קטן משמעותית מחולה הפטיטיס B עם עומס (כמות) נגיפית נמוך תוך טיפול בזפיקס אבל עדיין קיים סיכון להדביק אנשים לא מחוסנים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו