מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות קשות ופיסורהמישהי18/03/2009
שלום, אני סובלת מידי פעם מיציאות קשות שפוצעות וגורמות לפיסורה. מדובר ביציאה שמתחילה כקשה והופכת לרכה (או יציאה קשה ואחרי שעה יציאה רכה מאוד) ושמגיעה ללא סימנים מקדימים (יכול לקרות אחת לשבוע או לחילופין אחת לחודש). אני מקפידה על תזונה (אחרי ביקור אצל תזונאית) ועל שתייה והדבר אינו משפיע. ב-3 שנים האחרונות אני נעזרת בפגלקס לסירוגין (יש תקופות שכל יום ויש תקופות שמפסיקה עד שהתופעה חוזרת). שאלותיי הן: 1. מה יכול להיות הגורם לכך? 2. מה ניתן לעשות כדי למנוע? 3. עד כמה השימוש בפגלקס לאורך שנים לא מסוכן והאם יש תחליפים טובים יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות קשות ופיסורה
ד''ר יעקב מאור18/03/2009יש צורך לברר עצירות ממושכת עקשנית שאינה מגיבה לסיבים ולמשלשלים פשוטים. הבירור כולל קולונוסקופיה, מנומטריה (מדידת לחצים בפי הטבעת) ובדיקות תיפקודיות נוספות של המעי הגס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות קשות ופיסורה
מישהי18/03/2009אין לי בעיה של תדירות (יש לי יציאה כל יום ולפעמים גם יותר), הבעיה היא שמידי פעם היציאה מתחילה כקשה והדבר פוצע וגורם לפיסורה. כפי שציינתי אני יכולה לחיות גם בלי פגלקס, אך אחת לכמה ימים / שבועות ישנה יציאה קשה שמחזירה את מעגל הכאבים וכו'.... עדיין יש צורך בבדיקות שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה קשה
ד"ר יעקב מאור18/03/2009אני מניח שאם לא הייתה עצירות היה די בשתיה מרובה ומרככי צואה לפתור את בעיתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)