הפטיטיס c

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס c
    ורד. ח
    18/03/2009

אני בת 24 ,כשהייתי בת 6 עברתי ניתוח שבו קיבלתי עירוי מנת דם נגועה בצהבת וזה נודע לי לפני כשנתיים. עשיתי ביופסיה בכבד,אשר הראה נזק מזערי לכבד. רמת הוירוסים היתה 380000 סוג גינוטיפ 4 .קיבלתי טיפול כשנה בתרופות בשם pegasys copegus כל הבדיקות הדם שנעשו במהלך הטיפול הראו- שלילי. חצי שנה לאחר הטיפול בבדיקת הדם שנעשו פעמיים הראו חיובי ורמת הוירוסים 320000 , אני מאוכזבת מהתוצאות והטיפול הקשה שעברתי ואני סטודנטית לתואר שני. איזה אופציות נותרו לטיפול,או שלא לטפל כלל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס c

הוספת תגובה

• הפטיטיס C

ד''ר יעקב מאור
    18/03/2009

במקרה של השנות או RELAPSE האופציות האפשריות הינן טיפול חוזר באותן תרופות או בתרופות מקבילות (PEGINTRON+REBETOL) רצוי למשך 72 שבועות. אופציה אחרת היא המתנה לתרופות חדשות שניתנות גם-כן בשחלוב עם פאג-אינטרפרון וריבוירין. בארץ מתנהלים מספר מחקרים בתרופות אלה. להערכתי אם הנזק הכבדי מינימלי ניתן להמתין לתרופות יעלות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו