קנדידה / צליאק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה / צליאק?
    מישהי
    21/03/2009

שלום רב, מזה כשלוש אני אני סובלת מתופעות חדשות במערכת העיכול ומתופעות נלוות: 1. גזים ונפיחויות (נפיחות בעיקר בערב) 2. עצירות ושלשולים לסירוגין- מידי פעם יש לי יציאה קשה ולאחריה מיד או אחרי שעה יציאות רכות / שלשול. אין חוקיות- יכול לקרות אחת לשבוע ויכול לקרות אחת לחודש, ולהימשך לפעמים יום ולפעמים כמה ימים. 3. רגישות גבוהה ללקטוז (שנתגלתה לאחר שהתעקשתי על בדיקה) 4. רגישות וגירודים בפי הטבעת 5. פטריה חוזרת בנרתיק 6. מחזור לא סדיר וקשיים בכניסה להריון. 7. חולשת שרירים וכאבים בגב 8. חוסר ריכוז / תחושת ריחוף אני משתמשת בפגלקס כבר כמה שנים(משתדלת לא כל יום), שכן היציאות הקשות גורמות לפיסורה וטחורים. לרב הפגלקס מצליח לרכך את היציאות. מקפידה על שתייה מרובה ועל תזונה בריאה ומאוזנת (ללא מוצרי חלב..). שאלתי היא: האם יכול להיות שיש לי קנדידה במעי / לצליאק? אני יודעת שלרב הרפואה הקונבנציונלית לא מייחסת הרבה חשיבות לקנדידה, אך מחומר שקראתי אני רואה שיש לי הרבה מהתסמינים... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה / צליאק?

הוספת תגובה

• צליאק

ד''ר יעקב מאור
    21/03/2009

התסמינים מתאימים למעי רגיש. כפי שציינת לא הוכח קשר בין קנדידה בצואה לתסמינים אלה. רצוי לשלול מחלת צליאק באמעות בדיקות דם מתאימות. הייתי ממליץ כי תתיעצי עם מומחה לגסטרואנטרולוגיה באופן פרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי על פיברומיאלגיה ו

א
    24/04/2009

קנדידה ניתן לבירור ברפואה משלימה בבדיקה פשוטה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד"ר יעקב מאור
    25/04/2009

אבקש לא לתת יעוץ רפואי בפורום ולהתמקד בשאלות למנהלי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו