כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    טל
    01/04/2009

שלום,
    יש לי תופעה של כאבי בטן שחוזרת על עצמה פעם שניה באותן נסיבות. לפני מספר חודשים לאחר וירוס בבטן היו לי כאבי בטן, התגלתה אציל רגישות ללקטוז אך גם לאחר שהפסקתי לאכול מוצרי חלב סבלתי מידיי פעם מכאבי בטן. מאחר וזה לא עבר (וזה היה זמן רב לאחר הוירוס שהיה קצר) רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוטיקה למרות שלא נמצאו חיידקים בבדיקה ובאופן מפתיע זה עזר.
    לפני כשבועיים שוב היה לי וירוס בבטן (שהיה קל מהקודם...) ושוב מאז יש לי כאבי בטן.
    רציתי לשאול לדעתך מאחר ולא הייתי רוצה מייד לקחת שוב אנטיביוטיקה ובזמנו הרופאה אמרה שקשה לה להאמין שיהיה לגסטרואנטרולוג דבר נוסף לבדוק בגילי (אני בת 32)
    (במידה וזה רלוונטי לפני הוירוס בבטן לקחתי אנטיביוטיקה לדקלת גרון ובעקבותיה אני לוקחת אצידופולוס - האם זה לאורך זמן יכול להחזיר חיידקים "טובים" לקיבה ולעזור?)
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר יעקב מאור
    01/04/2009

זיהומי מעיים יכולים לגרום לירידה זמנית באנזים המפרק את סוכר החלב וכן לתופעות דמויות מעי רגיש. טיפול אנטיביוטי רחב טווח יכול גם הוא לגרום לשינויים במערכת העיכות בגלל השפעה ישירה שלהם או משנית לאיבוד הפלורה ולכן פרוביוטיקה יכולה לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טל
    01/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו