מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןטל01/04/2009
שלום,
יש לי תופעה של כאבי בטן שחוזרת על עצמה פעם שניה באותן נסיבות. לפני מספר חודשים לאחר וירוס בבטן היו לי כאבי בטן, התגלתה אציל רגישות ללקטוז אך גם לאחר שהפסקתי לאכול מוצרי חלב סבלתי מידיי פעם מכאבי בטן. מאחר וזה לא עבר (וזה היה זמן רב לאחר הוירוס שהיה קצר) רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוטיקה למרות שלא נמצאו חיידקים בבדיקה ובאופן מפתיע זה עזר.
לפני כשבועיים שוב היה לי וירוס בבטן (שהיה קל מהקודם...) ושוב מאז יש לי כאבי בטן.
רציתי לשאול לדעתך מאחר ולא הייתי רוצה מייד לקחת שוב אנטיביוטיקה ובזמנו הרופאה אמרה שקשה לה להאמין שיהיה לגסטרואנטרולוג דבר נוסף לבדוק בגילי (אני בת 32)
(במידה וזה רלוונטי לפני הוירוס בבטן לקחתי אנטיביוטיקה לדקלת גרון ובעקבותיה אני לוקחת אצידופולוס - האם זה לאורך זמן יכול להחזיר חיידקים "טובים" לקיבה ולעזור?)
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד''ר יעקב מאור01/04/2009זיהומי מעיים יכולים לגרום לירידה זמנית באנזים המפרק את סוכר החלב וכן לתופעות דמויות מעי רגיש. טיפול אנטיביוטי רחב טווח יכול גם הוא לגרום לשינויים במערכת העיכות בגלל השפעה ישירה שלהם או משנית לאיבוד הפלורה ולכן פרוביוטיקה יכולה לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)