הפטיטיס C דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס C דחוף
    רוני
    10/08/2007

שלום אני בת 42 לפני 8 שנים נתגלה אצלי הפטיטיס C במהלך ההריון. אחרי הלידה ה-PCR יצא שלילי ולא עשיתי שום טיפולים. כיום בבדיקות הדם שלי יצאו תפקודי כבד גבוהים ו-PCR חיובי. בבדיקות האולטראסאונד יצא שהכל תקין ומרקם הכבד אחיד. כך גם שאר האיברים. בהתייעצות הראשונה עם רופא גסרו הוא אמר שאני צריכה להתחיל בטיפול. ושלח אותי לבדיקות נוספות של איזה סוג יש לי. אני מאד מעוניינת בחוות דעת נוספת. האם יש משמעות לכך שהאולטרסאונד יצא תקין? ( כשהייתי אצל הרופא לא היו בידי בדיקות האולטרסואנד) האם יש כמה טיפולים להפטיטיס? אני שייכת לקופח כללית ובמרפאה שלי לא הפנו אותי לבית חולים בטענה שיש רופאים במרפאה שאליה אני שייכת. האם אני צריכה חוות דעת נופסות לפני שאתחיל בטיפול??? אנא ענו לי במהרה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס C דחוף

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/08/2007

טיפול ב HCV בהחלט יכול להיות דרך מרפאה של קופ"ח ואין צורך להיות בב"ח.
    זה נשמע שיש HCV כרוני . US היא בדיקה למבנה של הכבד ולרוב תקין בחולים עם HCV - למעט אם יש שחמת.
    הטיפול ל HCV יעיל היום- בין 50-80% סיכוי למחיקת הנגיף.
    כאשר יש כל הניתונים מהבדיקות יש להתייעץ שוב עם הרופא.
    צריך לדעת שאם מקבלים טיפול אז אור להיות בהריון במהלך הטיפול וחצי שנה לאחר מכן. גם התופעות הלואי יותר קשים עם גיל מעל 50 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו