מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס C דחוףרוני10/08/2007
שלום אני בת 42 לפני 8 שנים נתגלה אצלי הפטיטיס C במהלך ההריון. אחרי הלידה ה-PCR יצא שלילי ולא עשיתי שום טיפולים. כיום בבדיקות הדם שלי יצאו תפקודי כבד גבוהים ו-PCR חיובי. בבדיקות האולטראסאונד יצא שהכל תקין ומרקם הכבד אחיד. כך גם שאר האיברים. בהתייעצות הראשונה עם רופא גסרו הוא אמר שאני צריכה להתחיל בטיפול. ושלח אותי לבדיקות נוספות של איזה סוג יש לי. אני מאד מעוניינת בחוות דעת נוספת. האם יש משמעות לכך שהאולטרסאונד יצא תקין? ( כשהייתי אצל הרופא לא היו בידי בדיקות האולטרסואנד) האם יש כמה טיפולים להפטיטיס? אני שייכת לקופח כללית ובמרפאה שלי לא הפנו אותי לבית חולים בטענה שיש רופאים במרפאה שאליה אני שייכת. האם אני צריכה חוות דעת נופסות לפני שאתחיל בטיפול??? אנא ענו לי במהרה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק10/08/2007טיפול ב HCV בהחלט יכול להיות דרך מרפאה של קופ"ח ואין צורך להיות בב"ח.
זה נשמע שיש HCV כרוני . US היא בדיקה למבנה של הכבד ולרוב תקין בחולים עם HCV - למעט אם יש שחמת.
הטיפול ל HCV יעיל היום- בין 50-80% סיכוי למחיקת הנגיף.
כאשר יש כל הניתונים מהבדיקות יש להתייעץ שוב עם הרופא.
צריך לדעת שאם מקבלים טיפול אז אור להיות בהריון במהלך הטיפול וחצי שנה לאחר מכן. גם התופעות הלואי יותר קשים עם גיל מעל 50 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)