שיעול וחומץ ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וחומץ ???
    סי
    11/04/2009

מזה כשנה אני סובלת משיעול מטריד המתרחש בעיקר לאחר ארוחה או בשכיבה. רופאים נתנו לי כדורים שונים לסתירת חומצה בקיבה, טוענים שיש "דליפת" חומצה מהקיבה חזרה לושט. הכדורים לא ממש עזרו, גם לאחר שמימוש של כחצי שנה במינון גבוה. להפתעתי קרה משהו מוזר אתמול: אכלתי סלט סיני המורכב מגזר, צנונית ורוטב חמוץ מתוק שכניראה מכיל חומץ כלשהו וסוכר. אוטב בסיסי שקיים הברבה סלטים סיניים. פתאום הרגשתי שהגרון שלי לא מציק ואין כל שיעול. הרגשתי שהכל נעים וטוב וזה המשיך גם כשהלכתי לישון. בבוקר כשהתעוררתי, במקום לקחת כדור, לקחתי שתי כפות מהרוטב של הסלט ושוב אותה תופעה - אין שיעול! האם אני הוזה???? ואולי לא? אולי משהו בחומץ עוזר? אם כן,האם אוכל להמשיך לקחת חומץ? האם אין בכך נזק לגוף? המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וחומץ ???

הוספת תגובה

• שיעול

ד''ר סטיבן מלניק
    11/04/2009

קשה לי להסביר את זה אבל אי אפשר להתווכח עם הצלחה. אני לא צופה סיבוכים מהחומץ ומציע להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול וחוצץ

עופר
    23/04/2009

אולי תפרטי איזה סלט זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד"ר יעקב מאור
    24/04/2009

נא להגביל עצמכם לשאלות למנהלי הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו