מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול וחומץ ???סי11/04/2009
מזה כשנה אני סובלת משיעול מטריד המתרחש בעיקר לאחר ארוחה או בשכיבה. רופאים נתנו לי כדורים שונים לסתירת חומצה בקיבה, טוענים שיש "דליפת" חומצה מהקיבה חזרה לושט. הכדורים לא ממש עזרו, גם לאחר שמימוש של כחצי שנה במינון גבוה. להפתעתי קרה משהו מוזר אתמול: אכלתי סלט סיני המורכב מגזר, צנונית ורוטב חמוץ מתוק שכניראה מכיל חומץ כלשהו וסוכר. אוטב בסיסי שקיים הברבה סלטים סיניים. פתאום הרגשתי שהגרון שלי לא מציק ואין כל שיעול. הרגשתי שהכל נעים וטוב וזה המשיך גם כשהלכתי לישון. בבוקר כשהתעוררתי, במקום לקחת כדור, לקחתי שתי כפות מהרוטב של הסלט ושוב אותה תופעה - אין שיעול! האם אני הוזה???? ואולי לא? אולי משהו בחומץ עוזר? אם כן,האם אוכל להמשיך לקחת חומץ? האם אין בכך נזק לגוף? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
ד''ר סטיבן מלניק11/04/2009קשה לי להסביר את זה אבל אי אפשר להתווכח עם הצלחה. אני לא צופה סיבוכים מהחומץ ומציע להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול וחוצץ
עופר23/04/2009אולי תפרטי איזה סלט זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד"ר יעקב מאור24/04/2009נא להגביל עצמכם לשאלות למנהלי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)