כאבי תופת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת
    קרין
    15/04/2009

לעיתים קרובות אני סובלת מכאבים נורא חזקים בקיבה בצד שמאל למעלה. הכאבים האלו מופיעים תמיד בעונה זו רק שהפעם הם נורא חזקים (סובלת ממעי רגיז והליקובקטור לשעבר).
    בנוסף כבר שבועיים עם תולעים.
    מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הכאב כשהוא מופיע עד שאני אגיע לרופא?
    מפחדת מתרופות - נמצאת בשבוע שביעי להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר יעקב מאור
    15/04/2009

בנשים בהריון יש צורך ביעוץ גסטרואנטרולוג מומחה שגם יתווה את הטיפול הבטוח בהריון יחד עם רופא הנשים. באופן עקרוני תרופות בולמות יצור חומצה בעיקר לנסופרזול (לנטון) בטוחות יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרין
    16/04/2009

אז בעצם אתה מדבר על נוגדי חומצה כי מכאן באים הכאבים, חשבתי שאולי מדובר בדלקת או משהו לא?
    ומה אני עושה עם תולעים, רק הרופא יגיד לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר יעקב מאור
    17/04/2009

מקור הכאבים לא ברור בשלב זה. היות ואת בהריון רצוי לדחות (באם ניתן) בירורים נוספים עד לאחר ההריון. אחד הפתרונות במצב זה הוא לתת טיפול שיכול לסייע לכאבים הנובעים מכיב או דלקת בקיבה בתרופות כגון לנטון (הדבר אינו אומר שאכן את סובלת מאחד מאלה גם אם הכאב ישתפר). אינני בטוח לאילו תולעים את מתכוונת ואינני חושב שהם הגורם לכאבים, לכן עליך לדון על נושא זה עם הגסטרואנטרולוג המומחה אליו תפני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו