בקשה לפיענוח תוצאות סיטי יש לי תור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לפיענוח תוצאות סיטי יש לי תור
    גל
    20/04/2009

אבקש לעזור לי להבין את משמעות הפענוח להלן:
    הודגם תהליך היפודנסי בכבד,קטן מדי לאיפיון.הודגמה בלוטת לימפה בגודל 6*19 מ"מ ברטרופריטונאום מתחת לוריד הכליתי השמאלי.
    הלבלב הודגם מגושם בעובי של עד 38 מ"מ באיזור הראש והגוף הפרוקסאלי,מרקמו אחיד בשלב הפרנכימאטי.הודגם מעבר חופשי של חומר ניגוד לאורך המעי עד הקולון העולה .ללא הרחבת לולאות מעי.
    תודה
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיענוח

ד''ר סטיבן מלניק
    20/04/2009

יש משהו בכבד שלא ברור אך קטן.
    יש אולי בעיה בלבלב וזה דורש בירור נוסף- יתכן אולטאסאונד אנדוסקופי. גם בלוטת לימפה מוגדלת אך גם משמעותו לא ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

גל
    20/04/2009

ראשית הרבה תודות על המענה המהיר. האם יש טעם לבקש ברור באם אר אי?הבדיקה נתבקשה עקב עמילאז גבוה ביותר והתעלפויות ללא סיבה
    תודה רבה שוב
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

ד''ר יעקב מאור
    22/04/2009

אני ממליץ שתבצע גם בדיקת אולטראסאונד אנדוסקופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו