רפלוקס או אולי כיב קיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס או אולי כיב קיבה?
    סיגי
    26/04/2009

בשבוע האחרון חוויתי אירוע מפחיד ביותר שבו הרגשתי שתוכן הקיבה עולה בצינור הושט ואינני יכולה לנשום בנוסף היה לי גם כאבים חזקים ברום הבטן בכבד ובאזור הכיבה וכאב חד מאד במרכז מתחת לעצם החזה כל זה גורם לי לדופק מהיר וחולשה בגפיים עליונות ותחתונות והרגשה של כמעט עילפון עם קושי בנשימה קיבלתי כדורי אומפרדקס שהקלו רק מעט עדיין אני חשה חולשה ודופק חזק מדי פעם יש לציין כי עשיתי בדיקות לב והכל בסדר וגם בדיקות כבד נשלחתי לגסטרוסקופיה בעוד חודש ובנתיים אני ממש סובלת איכות החיים שלי נפגעה מאד השאלה שלי היא האם זה רפלוקס או כיב קיבה והאם אני צריכה לעבור ניתוח אם זה רפלוקס ואנני מעוניינת לקחת כדורים באופן כרוני ומה בנוגע להריון אפשר להיכנס להריון עם רפלוקס או כיב קיבה או שזה יחמיר לי את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס או אולי כיב קיבה?

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד"ר יעקב מאור
    26/04/2009

התסמינים העיקריים בהחלט יכולים להצביע על רפלוקס אם כי בכל מקרה של כאב בטן יתכן גם כיב. תשובה לשאלה זו ניתן לקבל בגסטרוסקופיה. הטיפול באומפרדקס בטוח ויעיל. לשאר השאלות ניתן להתיחס רק לאחר קבלת אבחנה סופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גסטרוסקופיה

סיגי
    04/05/2009

גסטרוסקופיה יצאה תקינה וגם בדיקה אצל ארלגולוג יצאה שיש אלרגיה לכלבים אז למה ממשיכה לכאוב לי הבטן העליונה וכל הזמן תחושה של רוק שעולה לי מן הגרון וגורם לי כל הזמן להשתעל וגם כאב במפתח הלב שמקרין לגב

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גסטרוסקופיה

ד"ר יעקב מאור
    04/05/2009

יתכן שאת סובלת ממצב הקרוי דיספפסיה - מצב הקרוב למעי רגיש. הטיפול כולל שינוי תזונתי, ירידה במשקל, המנעות מעישון ואלכוהול, תרופות שונות כגון בולמי חומצה, טיפול בחיידק ההליקובקטר ועוד. יש צורך לברר סיבות אחרות לכאב בטן באמצעות אמצעי הדמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו