מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקס או אולי כיב קיבה?סיגי26/04/2009
בשבוע האחרון חוויתי אירוע מפחיד ביותר שבו הרגשתי שתוכן הקיבה עולה בצינור הושט ואינני יכולה לנשום בנוסף היה לי גם כאבים חזקים ברום הבטן בכבד ובאזור הכיבה וכאב חד מאד במרכז מתחת לעצם החזה כל זה גורם לי לדופק מהיר וחולשה בגפיים עליונות ותחתונות והרגשה של כמעט עילפון עם קושי בנשימה קיבלתי כדורי אומפרדקס שהקלו רק מעט עדיין אני חשה חולשה ודופק חזק מדי פעם יש לציין כי עשיתי בדיקות לב והכל בסדר וגם בדיקות כבד נשלחתי לגסטרוסקופיה בעוד חודש ובנתיים אני ממש סובלת איכות החיים שלי נפגעה מאד השאלה שלי היא האם זה רפלוקס או כיב קיבה והאם אני צריכה לעבור ניתוח אם זה רפלוקס ואנני מעוניינת לקחת כדורים באופן כרוני ומה בנוגע להריון אפשר להיכנס להריון עם רפלוקס או כיב קיבה או שזה יחמיר לי את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד"ר יעקב מאור26/04/2009התסמינים העיקריים בהחלט יכולים להצביע על רפלוקס אם כי בכל מקרה של כאב בטן יתכן גם כיב. תשובה לשאלה זו ניתן לקבל בגסטרוסקופיה. הטיפול באומפרדקס בטוח ויעיל. לשאר השאלות ניתן להתיחס רק לאחר קבלת אבחנה סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסטרוסקופיה
סיגי04/05/2009גסטרוסקופיה יצאה תקינה וגם בדיקה אצל ארלגולוג יצאה שיש אלרגיה לכלבים אז למה ממשיכה לכאוב לי הבטן העליונה וכל הזמן תחושה של רוק שעולה לי מן הגרון וגורם לי כל הזמן להשתעל וגם כאב במפתח הלב שמקרין לגב
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסטרוסקופיה
ד"ר יעקב מאור04/05/2009יתכן שאת סובלת ממצב הקרוי דיספפסיה - מצב הקרוב למעי רגיש. הטיפול כולל שינוי תזונתי, ירידה במשקל, המנעות מעישון ואלכוהול, תרופות שונות כגון בולמי חומצה, טיפול בחיידק ההליקובקטר ועוד. יש צורך לברר סיבות אחרות לכאב בטן באמצעות אמצעי הדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)