מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבד גבוהיםא.שני14/05/2009
שלום רב,
אני חצי שנה אחרי לידת תאומים, הלידה בוצעה בניתוח קיסרי בשל רמת טסיות נמוכה ובשל תפקודי כבד גבוהים.
אני עושה בדיקות דם על מנת לוודא שהתפקודי כבד במגמת ירידה ועשיתי שוב בתאריך 12/05/09 וזה מה שיצא: bilirubin total 0.7
bilirubin direct 0.14
got (ast 97
gpt alt 96
ggt 57
alk phosphatase 122
ldh 382
אני ממש מבוהלת אני לא יודעת מה ניתן לעשות על מנת לאזן זאת.
הרופאה שלי הפנתה אותי לאולטראסאונד בטן ולרופא גסטרו אך התורים עוד חודש וחצי מה עלי לעשות? (גילי 27 אם זה רלוונטי)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד
ד''ר יעקב מאור15/05/2009באם ההפרעה באנזימי הכבד (המכונים בטעות תיפקודי כבד) מתמידים 6 חודשים לאחר הלידה הרי שמדובר בהפרעה כבדית כרונית שאינה קשורה להריון. באם מספר הטסיות עלה לנורמה הרי שמדובר בהפרעה לא קשה הדורשת בירור של מומחה למחלות כבד או גסטרואנטרולוג העוסק במחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
מודאגת21/05/2009המצב אצלי כמעט זהה. אני שנה אחרי לידה (ניתוח קיסרי עקב אנזימי כבד גבוהים) בת 29 אין לי כאבים או שום סימפטומים חוץ מבדיקות הדם. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל ביופסיה של הכבד שהראתה דלקת קלה בכבד ללא נזק בכבד. זה לא כבד שומני, לא צליאק, לא הפטיטיס מסוג שהוא או אף מחלה שהרופא נתן לי לבדוק.
האם זה אפשרי לחיות עם תפקודי כבד מוגברים בלי שום סיבוכים במהלך כל החיים? האם זה משפיע על אפשרות להריונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
מודאגת21/05/2009הממצא היחיד היה באולטרסאונד בטן שבו נצפו אבנים בכיס מרה ו-2 המנגיומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימי כבד
ד''ר יעקב מאור24/05/2009באם הבירור לא העלה מאום פרט לדלקת קלה הרי מצבך טוב והסיכוי לפתח מחלה משמעותית בכבד נמוך. בכל מקרה ממליץ שתמשיכי מעקב של מומחה למחלות כבד או גסטרואנטרולוג העוסק במחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)