מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער באיזור העליון של הראש.אלינור מור14/05/2009
שלום למי שאמור לענות לי על השאלה. מצאו אצלי בחודש פברואר השנה קוליטיס במצב קשה.הייתי מאושפזת בבית חולים מאיר כפר סבא.קיבלתי תקופה של חודשיים קורטיזון בהתחלה במינון גבוהה ולאחר שחל שיפור כל שבוע ירדתי 5 מלגרם.מזה חודש אני לא לוקחת את התרופה בו זמנית שלקחתי עוד את הקורטיזון נוספה עוד תרופה פעמיים ביום ראפסל 1 מג 2 בבוקר ו2 בערב.בביקורת שהייתי במחלקת גסטרו אמרו שאני לא יכולה להפסיק את הרפאסל כי הדלקת תחזור בהוראות מופיע שישנם אנשים שיכולים בזמן לקיחת התרופה קרחות.אני אשה מאוד אסטטית ומצב הרוח בגלל זה ירוד,אשמח לקבל תשובה האם יש מה לעשות חיצונית כדי להצמיח שיער חדש. אני לוקחת ברזל אבץ מולטי ויטמין אחרי גיל 50,אומגה 3 .אשמח לקבל תשובה , תודה מראש אלינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר יעקב מאור15/05/2009התקרחות הינה תופעת לוואי חריגה מאוד בעת נטילת רפסל ויתכן שאחראי למצב הוא דוקא המצב הדלקתי הקשה ממנו את סובלת. בכל מקרה ניתן לנסות טיפול בתכשיר שונה ממשפחת הרפסל. אני מניח שהית גם אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)