נשירת שיער באיזור העליון של הראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער באיזור העליון של הראש.
    אלינור מור
    14/05/2009

שלום למי שאמור לענות לי על השאלה. מצאו אצלי בחודש פברואר השנה קוליטיס במצב קשה.הייתי מאושפזת בבית חולים מאיר כפר סבא.קיבלתי תקופה של חודשיים קורטיזון בהתחלה במינון גבוהה ולאחר שחל שיפור כל שבוע ירדתי 5 מלגרם.מזה חודש אני לא לוקחת את התרופה בו זמנית שלקחתי עוד את הקורטיזון נוספה עוד תרופה פעמיים ביום ראפסל 1 מג 2 בבוקר ו2 בערב.בביקורת שהייתי במחלקת גסטרו אמרו שאני לא יכולה להפסיק את הרפאסל כי הדלקת תחזור בהוראות מופיע שישנם אנשים שיכולים בזמן לקיחת התרופה קרחות.אני אשה מאוד אסטטית ומצב הרוח בגלל זה ירוד,אשמח לקבל תשובה האם יש מה לעשות חיצונית כדי להצמיח שיער חדש. אני לוקחת ברזל אבץ מולטי ויטמין אחרי גיל 50,אומגה 3 .אשמח לקבל תשובה , תודה מראש אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד''ר יעקב מאור
    15/05/2009

התקרחות הינה תופעת לוואי חריגה מאוד בעת נטילת רפסל ויתכן שאחראי למצב הוא דוקא המצב הדלקתי הקשה ממנו את סובלת. בכל מקרה ניתן לנסות טיפול בתכשיר שונה ממשפחת הרפסל. אני מניח שהית גם אצל רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו