הפטיטיס B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס B
    ורדית
    17/05/2009

שלום
    האם הפטיטיס B של חולה כרוני יכולה להפוך לC?
    האם מתן חיסון נגד סרטן צואר הרחם בשם גרדסיל יכולה להשפיע\להוריד את רמת הנוגדנים בגוף לאחר שעשיתי 3 חיסונים נגד הפטיטיס B?
    שאלה נוספת, אני עומדת להתחתן עם חולה הפטיטיס B, היינו במגע מיני אני בתולה קיימנו יחסים ללא חדירה האם אני נחשפת לאיזושהי סכנה מפני הדבקות במחלה או במחלה כלשהי למרות שלא הייתה חדירה?
    כל כמה זמן אני צריכה לבדוק את רמת הנוגדנים שלי היות ואני ממסדת איתו קשר לחתונה יש לציין שאני מחוסנת ופיתחתי כייל נוגדנים 1:10
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס B

הוספת תגובה

• המשך

ורדית
    17/05/2009

שאלה נוספת היא: חבר שלי מטופל אצל פרופסור שמטפל בו ,האם בעקבות בדיקות דם שחברי עובר כל חודשיים ומטופל אצל אותו פרופסור ניתן לבדוק ולראות דרך אותם בדיקות דם גם בדיקת איידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

ד''ר סטיבן מלניק
    18/05/2009

הפטיטיס B נמצאה בנוזלי גוף ולכן יכול לעבור למישהו ללא חדירה.
    אם יש לך רמת נוגדנים מכל 10 אז את מוגנת- אך בדרל כלל זה הרבה מעל 10. תבדקי עם הרופא שלך.
    אין קשר לחיסונים אחרים.
    לבדחקת HIV יש לקחת בדיקה אחרת לאחר קבלת רשות מהחולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו