מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבאים בבטן העליונה במשך 4 חודשיםארז17/05/2009
שלום
אישתי סובלת מכאבים בבטן העליונה ( גם בנגיעה)מזה כ- 4 חודשים ומשלשלולים לסירוגין. היא לא מקיאה,אין לה חום או שיעול.
הינו כמה וכמה פעמים אצל רופא גאסטרו בשם קרלוס סימון. הוא נתן לה כדורים בשם לגטון ואמר לה שהבעיה שלה זה כנראה בשסתום ושעליה לקחת את הכדורים הללו באופן קבוע. בהתחלה זה עזר אבל אחרי כמה שבועות חזרו לה הכאבים בבטן העליונה. בנוסף בשבועיים האחרונים היא סובלת מפטרייה באיבר המין וסובלת מתחושת צריבה. הגניקולוג נתן לה כדורים למשך שישה ימיםאך גם אחרי שישה ימים תחושת הצריבה לא פסקה.
בתחילה עשינו בדיקת הליקובקטר ויצא שלילי.
עשינו בדיקות דם איזה 4-5 פעמים שיצאו תקינות
עשינו בדיקת צואה כמה וכמה פעמים- רופא המשפחה אמר שיש קנדידט אבל רופא המומחה- דר קרלוס סימון שלל בעיה זו.
עשינו בדיקות לרגישות ללקטוז- באחת מהן יצא 38 שזה מעל ל-20 כאשר רשום בטופס שמעל ל 20 זה תקין.
רופא המשפחה אמר שזה בסדר אבל ללכת לרופא מומחה.עוד לא היינו אצל הרופא מומחה. בכל מקרה אישתי לא אכלה מוצרי חלב בשלושה ימים אחרונים אך עדיין סבלה מכאבי בטן,שלשולים ותחושת צריבה באיבר המין.
באופן כללי אישתי בריאה.
אישתי ממש מיואשת כי לא משנה מה שעשתה היא סובלת
אשמח אם א:תוכל להמליץ על רופא טוב שיכול לעזור לה. היא בקופת חולים מאוחדת אבל לא אכפת לנו ללכת לרופא פרטי.
ב: אולי תוכל לאבחן מה הבעיה או מה סוגי הבדיקות שעלינו לדרוש מהקופה לעשות לה-כי עד לרגע זה לא ממש עזרו לה ובכל פעם שביקשנו בדיקות יסודיות יותר מהרופא קרלוס סימון הוא אמר שאין צורך.
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לכאבים בבטן העליונה 4 חודשים
ארז17/05/2009שכחתי לציין שאישתי באמצא שנות ה 20 לחייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק18/05/2009אנני חושב שיש קשר בן הבעיה הגינוקולוגית לבין כאבי הטן. יתכן אבל סוג של מעי רגיז שלעתים מערב שרירי האגן. לא ניתן לאבחן מחלה כל שהיא כעת.
יש צורך לבדוק גסטורסקופיה אם אינה מגיבה לטיפול.
אנני חושב שיש קשר ללקטוז.
הכתובת לדעתי רופא גסטרו אך קשה לי לתת המלצה מסוימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

