מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- hepatitis bורדית19/05/2009
מהו אורך חייו או משך חייו של חולה כרוני בהפטיטיס B?
האם החיסון שעשיתי נגד הפטיטיס B מגנן עלי ב100%? או מגנן עלי בכלל היות ואחייה עם אותו אדם כל חיי? עלי לציין שהוא נוטל תרופה בשם הפסירה ומטופל אצל פרופסור .
האם באיזשהו שלב בחייו הוא עלול חלילה וחס לפתח שחמת הכבד?
אני מאוד לחוצה לא יודעת מה לעשות הייתי אצל הפרופסור שלו והוא לא הרגיע אותי אני לא יודעת האם אני עושה צעד נכון בחשיבה על ההחלטה למסד עם אותו אדם קשר. אני שואלת שאלות שמטרידות אותי ומחפשת תשובות ריאליות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV
ד''ר סטיבן מלניק20/05/2009אפשר לחיות טוב עם דלקת כרונית מסוג HBV. קודם כל החיסון כמעט 100% יעיל. יש לבדוק רמת נוגדנים אצלך- מעל 10 בסדר.
אם הוא מקבל טיפול יש לבדוק כמות הDNA בדם. בגדול כמה שיותר נמוך יותר טוב.
יש התקדמןת אדירה בטיפול והרבה טיפולים חדשים. יש אפשרות של ריפוי אך לא ב% גדולים. המחלה כרונית ונשלטת בדומה לסוכרת ומחלת לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ורדית20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)