זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    בלה
    17/08/2007

שלום רב!
    אני בת 55 ומזה כ 25 שנה סובלת מבעיות בעיכול.
    זה מתבטא בכך שהאוכל שאני אוכלת לא מתעכל, נשאר בקיבה באופן קבוע, גזים בבטן שלא יוצאים, בטן נפוחה תמידית, עצירות, ירידה במשקל (אני שוקלת כ45 קילו).
    הייתי אצל המון רופאים, בארץ ובחו"ל, עשיתי כמעט כל בדיקה אפשרית שיכולה להיות קשורה לבעייתי.
    נשללה אנקולוגיה, גם בכל מה שקשור לגניקולוגיה הכל בסדר.
    גסטרוסקופיה לא מראה שום דבר מיוחד, וכך גם האולטרסאונדים.
    כרגע מצבי נהיה גרוע יותר מיום ליום, אני ממשיכה לרדת במשקל, מרגישה ממש לא טוב, ומרגישה שאני לא יכולה לחיות חיים כאלה יותר.
    האם יש למישהו איזושהי הצעה, רופא, מרפאה, רפואה משלימה, או כל דבר שיכול לעזור לי (ניסיון אישי יתקבל גם כן בברכה).
    אני מחפשת יותר רופאים פרטיים, רצוי פרופסורים שיקחו אותי באופן אישי, שיעשו כל מה שצריך ע"מ למצוא את הבעיה ולפתור אותה (שום סכום כסף לא מהווה בעיה). בבתי חולים ומרפאות ממשלתיות הייתי כבר, ושם עושים בדיקות כלליות, אומרים שהכל בסדר ושולחים אותי הביתה, ואני ממשיכה לרדת במשקל.

מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו ומנסה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה

ד''ר יעקב מאור
    18/08/2007

שרה,
    רצוי שתעברי גם בדיקות קולונוסקופיה ו- CT של הבטן אם לא עברת עד כה.
    לבעיתך קיימות פתרונות תזונתיים כגון, המנעות מחלב ומוצריו, שימוש בדיאטה עם סיבים, המנעות ממוצרים מסוימים יוצרי גזים כמו קטניות.
    טיפולים אחרים כוללים תוספת תכשירים פרוביוטיים שמנסיוני עוזרים מאוד בעיקר תכשיר הביו-פלוס וה- VSL#3.
    עוד יכולות לעזור תרופות המשפיעות על התכווצות הקיבה והמעי כגון: מוטיליום, מודל, קולוטל, נירוקסל ועוד. יש רופאים המטפלים בתכשירים נוגדי דיכאון בהצלחה לא מבוטלת.
    לאחרונה קיים דגש על טיפולי היפנוזה עם הצלחות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו