HEPATITIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HEPATITIS
    אהרון
    29/05/2009

שלום,
    הנני סובל מספר שנים מעייפות קיצונית שמגבילה את חיי. לאחרונה הומלץ לי לפנות לזיהומולוג בביה"ח הדסה. אחת הבדיקות שהרופא ביקש היה להפטיטיס ואלה התוצאות:

ממה שזכור לי אף פעם לא קיבלתי חיסון להפטיטיס B וגם זה לא רשום לי בפנקס חיסונים. לאור התשובה החיובית הרופא הפנה אותי למומחה למחלות כבד.

ממה שנאמר לי, תשובה חיובית בהפטיטיס Bs Ab מעידה על זה שקיבלתי חיסון וכאמור לא קיבלתי. על מה עוד התשובה הזאת יכולה להעיד? והאם לדעתכם יש סיכוי שזהו הגורם לעייפות הקיצונית שלי? וגם אנזימי הכבד שלי תקינים.

תודה רבה על זמנכם,
    אהרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HEPATITIS

הוספת תגובה

• הפטיטיס

ד''ר יעקב מאור
    30/05/2009

באם קיימים נוגדנים להפטיטיס B מסוג HBSAB ללא חיסון הרי שככל הניראה נחשפת לנגיף בשלב כל שהוא במהלך חייך בצורה סמויה או בצורת מחלת חום קצרה והחלמת ממנה לחלוטין. באם אנזימצי הכבד תקינים יש לחפש סיבות אחרות לעייפות כגון הפרעה בתפקוד בלוטת התריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו