גרד שחמת וחולשה איומה. אי אפשר כך!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד שחמת וחולשה איומה. אי אפשר כך!
    אביגיל
    05/06/2009

הגרד בחודשיים האחרונים בלתי נסבל. לא יכולה לזוז כבר כל היום ככה מגרדת. ופי מיליון כשאוכלת או שותה. מיצי המרה חוגגים אצלי והורגים אותי לאט.. רופא לא זמין אף פעם. אני מתוסכלת ותור ל MRCP אין סיכוי השנה.
    מה הייתם עושים לו היה מדובר בבן שלכם?
    - מיון עכשיו מיידית?
    - לישון במכון הMRI עד שיעשו לי MRCP ?
    - אנא אנא המליצו לי על תרופה נגד הגרד, זה בבבבבבבלתי נסבל. אורסוליט לגמרי לא עוזר. להיפך.
    - האם ייתכן שצינוריות המרה אצלי כבר התפוצצו או שהדלקת שם מחמירה? (PSC ?)
    - השחמת הקריפטוגנית שלי ברמה חמורה מאד יש לציין אבל אין צהבת עדיין

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד

ד''ר יעקב מאור
    06/06/2009

עליך למצוא לך מומחה למחלות כבד שיתמסר למקרה שלך וילחץ באמצעות מכתבים על הקדמת התור ל- MRCP במידה והבדיקה חיונית. במקביל עליו לרשום לך טיפולים להקלת הגרד וקיימים טיפולים רבים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא אנא חייבת המלצה

אביגיל
    07/06/2009

הרופא כבד שלי לא מתפקד!!!

אנא ספק לי שם (לפחות אחד) של תרופה נגד הגרד, אני מתה מזה ואין לי עם מי להתייעץ.
    אחרי שתמליץ אלך לרופא משפחה הפסיבי ואתחנן למרשם

תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביגיל

ד''ר יעקב מאור
    07/06/2009

בין התרופות שיכולות להועיל קיימים תכשירים אנטי-היסטמיניים שונים, סופחי מלחי מרה כגון קולסטיד ותכשירים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו