בעית הצפת ליחה בדרכי נשימה. דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית הצפת ליחה בדרכי נשימה. דחוף
    אלונה
    07/06/2009

זה שנים רבות שיש לי ליחה מרובה שגורמת לי למחנק מכל מה שאני אוכלת. ליחה לא צרבת.
    יש לי גם רגישות בקיבה לשתיה חמה כשהקיבה ריקה.
    כל מה שאני שותה או אוכלת גורם לי להצפה של ליחה. ליחה צמיגית גם בחורף וגם בקיץ , כל הזמן.
    בחורף אני ממש נחנקת וקמה תוך כדי מחנק מהשינה. ממש נחנקת. הצפה של ליחה.
    אני חושבת שזה מגיע מהקיבה.
    הליחה הזו גורמת לי להרגשה לא טובה בגוף - תחושה שאני חולה. וזה גורם לי להרגיש מעורפלת.
    תחושה של בצקת בכל דרכי הנשימה. כל הזמן אני מכחכחת בגרון מה שמפתח אצלי דלקות גרון.

ועוד נושא אשר חשוב לא פחות שהייתי שמחה לקבל עזרתך... זה שאני מרגישה שהגוף שלי לא מקבל סוכר ולא משקה חלב או מוצרי חלב.
    מלבד שזה גם מגביר את הליחה שגם ככה קיימת באופן לא נורמאלי... אני מרגישה החלשות של המערכת החיסונית.
    עד כדי כך שאני מרגישה שאני הולכת להתעלף. לדוגמא אם אני שותה שוקו.. אני מרגישה את ההתדרדרות של הגוף.או נס קפה עם חלב או משקה סוכר מתוק.

איזה בדיקות מקיפות של הקיבה אני יכולה לעשות: שאוכל לראות מה קורה בגוף שלי שמציק לי עד מאוד.

כיצד ניתן לבדוק את ספיגתם של חומרים בגוף, אם גורמים לי נזק או אי ספיגה שלהם?
    ואיזה בדיקות ניתן לעשות לגבי הליחה הנוראית? קראתי שיש בדיקה שנקראת הליקובדר. כיצד אני יכולה לבקש שיתנו לי לעשות את הבדיקות הללו?

האם אחד הרופאים עובד גם בראשון, פינסקר?

אודה לכם על עזרתך המהירה
    אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלונה

ד''ר יעקב מאור
    07/06/2009

הפתרון המעשי והפשוט ביותר להמנע מחלב ומוצריו לחודש לפחות ולבדוק את ההשפעה על התסמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאור... זו שוב אלונה...

אלונה
    08/06/2009

הליחה שלי קיימת כל הזמן ולא בגלל חלב. שהוא אחד מ- ואני לא צורכת גם כלל מוצרי חלב. אפילו כשאני שותה מים אני ככה יש לי ליחה. לא משנה מה אני שותה או אוכלת. וגם אם אני כלל לא אוכלת או לא שותה יש לי ליחה תמידית בגרון שחונקת אותי.
    השאלה שלי, האם ניתן להגיע אליך למרפאה ולעשות את כל הדיקות הקיימות לקיבה ולרגישות לסוכר?

בתודה מראש
    אלונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלונה

ד''ר יעקב מאור
    08/06/2009

הבדיקות שצינת קיימות בביתי-החולים בלבד.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה

ענת
    29/06/2009

יש לי תופעה דומה לשלך כבר כמעט שנה, זה מוציא מהדעת. האם עשית אי אלו בדיקות ? איזה בדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ד''ר יעקב מאור
    30/06/2009

אני מבקש לא להתכתב בפורום ולהתמקד בשאלות למומחים.
    לענין הליחה ממליץ כי תפנו למומחה למחלות אף-אוזן-וגרון ומומחה לאלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון אפשרי

ברברה
    14/04/2010

שלומות
    אם התופעה מלווה בקוצר נשימה במאמץ קל נסי כיוון של בעיית תפקוד בחדר לב ימני
    בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברברה

ד''ר יעקב מאור
    15/04/2010

אבקש לא לתת יעוץ רפואי בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו