מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית הצפת ליחה בדרכי נשימה. דחוףאלונה07/06/2009
זה שנים רבות שיש לי ליחה מרובה שגורמת לי למחנק מכל מה שאני אוכלת. ליחה לא צרבת.
יש לי גם רגישות בקיבה לשתיה חמה כשהקיבה ריקה.
כל מה שאני שותה או אוכלת גורם לי להצפה של ליחה. ליחה צמיגית גם בחורף וגם בקיץ , כל הזמן.
בחורף אני ממש נחנקת וקמה תוך כדי מחנק מהשינה. ממש נחנקת. הצפה של ליחה.
אני חושבת שזה מגיע מהקיבה.
הליחה הזו גורמת לי להרגשה לא טובה בגוף - תחושה שאני חולה. וזה גורם לי להרגיש מעורפלת.
תחושה של בצקת בכל דרכי הנשימה. כל הזמן אני מכחכחת בגרון מה שמפתח אצלי דלקות גרון.
ועוד נושא אשר חשוב לא פחות שהייתי שמחה לקבל עזרתך... זה שאני מרגישה שהגוף שלי לא מקבל סוכר ולא משקה חלב או מוצרי חלב.
מלבד שזה גם מגביר את הליחה שגם ככה קיימת באופן לא נורמאלי... אני מרגישה החלשות של המערכת החיסונית.
עד כדי כך שאני מרגישה שאני הולכת להתעלף. לדוגמא אם אני שותה שוקו.. אני מרגישה את ההתדרדרות של הגוף.או נס קפה עם חלב או משקה סוכר מתוק.
איזה בדיקות מקיפות של הקיבה אני יכולה לעשות: שאוכל לראות מה קורה בגוף שלי שמציק לי עד מאוד.
כיצד ניתן לבדוק את ספיגתם של חומרים בגוף, אם גורמים לי נזק או אי ספיגה שלהם?
ואיזה בדיקות ניתן לעשות לגבי הליחה הנוראית? קראתי שיש בדיקה שנקראת הליקובדר. כיצד אני יכולה לבקש שיתנו לי לעשות את הבדיקות הללו?
האם אחד הרופאים עובד גם בראשון, פינסקר?
אודה לכם על עזרתך המהירה
אלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
ד''ר יעקב מאור07/06/2009הפתרון המעשי והפשוט ביותר להמנע מחלב ומוצריו לחודש לפחות ולבדוק את ההשפעה על התסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מאור... זו שוב אלונה...
אלונה08/06/2009הליחה שלי קיימת כל הזמן ולא בגלל חלב. שהוא אחד מ- ואני לא צורכת גם כלל מוצרי חלב. אפילו כשאני שותה מים אני ככה יש לי ליחה. לא משנה מה אני שותה או אוכלת. וגם אם אני כלל לא אוכלת או לא שותה יש לי ליחה תמידית בגרון שחונקת אותי.
השאלה שלי, האם ניתן להגיע אליך למרפאה ולעשות את כל הדיקות הקיימות לקיבה ולרגישות לסוכר?
בתודה מראש
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
ד''ר יעקב מאור08/06/2009הבדיקות שצינת קיימות בביתי-החולים בלבד.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
ענת29/06/2009יש לי תופעה דומה לשלך כבר כמעט שנה, זה מוציא מהדעת. האם עשית אי אלו בדיקות ? איזה בדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ד''ר יעקב מאור30/06/2009אני מבקש לא להתכתב בפורום ולהתמקד בשאלות למומחים.
לענין הליחה ממליץ כי תפנו למומחה למחלות אף-אוזן-וגרון ומומחה לאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון אפשרי
ברברה14/04/2010שלומות
אם התופעה מלווה בקוצר נשימה במאמץ קל נסי כיוון של בעיית תפקוד בחדר לב ימני
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברברה
ד''ר יעקב מאור15/04/2010אבקש לא לתת יעוץ רפואי בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)