בקע סרעפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרעפתי
    טליה
    08/06/2009

בוקר טוב,

לאימי בקע סרעפתי גדול המגביל אותה בלקיחת תרופות. במקביל היא גם סובלת מכאבים שונים באיזורים שונים בגוף. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לציין אילו כדורי משככי כאבים היא יכולה לקחת מלבד אקמול.

המון המון תודה,
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע סרעפתי

הוספת תגובה

• טליה

ד''ר יעקב מאור
    08/06/2009

ראשית יש לקבוע שאכן הבקע הוא הגורם למיחושים. שנית יש לקבוע את סוג הבקע באמצעות צילום ושט וקיבה עם בריום, היות וחלק מהמקרים מצריכים ניתוח. בינתיים הייתי ממליץ על שימוש בבולמי יצור חומצה כגון לוסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי

טליה
    08/06/2009

תודה רבה על תשובתך אך נראה לי שאולי לא הבהרתי את שאלתי כפי שצריך.
    הכאב אינו בבקע אלא באיזור אחר בגוף שאינו קשור לבקע. שאלתי היא אילו תרופות נוגדות כאבים תוכל אימי לקחת ע"מ לא להחמיר את מצב בבקע שכן ידוע לנו שישנן מגבלות על נטילת תרופות מסויימות כשיש בקע.
    מצבו של הבקע ידוע לנו ואין בעיות מיוחדות. הבעיות קשורות לכאב אחר..

שוב תודה,
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי

ד''ר יעקב מאור
    08/06/2009

הייתי מגביל טיפול לתרופות כגון: אקמול, אופטלגין, פרוקסול, אלגוליזין, מוסקול. ממליץ לא להשתמש בתרופות נוגדות דלקת כגון: נקסין, וולטרן, אביטרן, איברופן, אטופן, ארקוקסיה ודומיהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו