שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אני
    11/06/2009

שלום

אני בת 18 יש לי בעיה כשאני לא אוכלת הרבה זמן נגיד עד הערב אז יש לי ממש כאבי בטן חזקים ולפעמים זה גם קורה לי בבוקר כשאני מתעוררת אחרי שלא אלכתי כל הלילה אז כואב לי זה נורמלי?
    ותופעה מאוד מוזרה שהתחילה לי בחודשים האחרונים 24 שעות ביממה יש לי גזים וניסתי לבדוק אם זה קשור לזה שאני לא אוכלת בצורה מסודרת וזה לא קשור כי גם כשאני אוכלת וגם כשאני לא אוכלת זה לא מפסיק אפילו בלילה בזמן השינה זה לא מפסיק ועוד דבר ששמתי לב כשאני אוכלת אם אני שובעת ממש אז התופעה רק מתחזקת בגלל זה אני מסיימת לאכול כשאני עדיין רעבה בשביל שהגזים לא יחזרו זה לא נורמלי כי זה פשוט 24 שעות זה לא עוזב אותי וזה מגביל אותי מאוד והבטן שלי כל הזמן עושה רעשים מוזרים זה מאוד לא נח איך אפשר למנוע את זה??
    ושאלה נוספת שמעניינת אותי,בן אדם שיש לו אולקוס האם זה מדביק במגע עם רוק??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/06/2009

קשה לתת אבחנה דרך הפורום אז אני מציע להפנות לרופא גסטרו. לגבי השאלה שניה אולקוס נגרם לרוב על ידי חיידק. החיידק יכול להיות ברוק אך לא שמעתי על מקרים של הדבקות כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו