מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןשרית12/06/2009
שלום
אני בת 47. מטופלת באופן קבוע באלטרוקסין ובתרופות ליל"ד (קרדילוק ודיזותיאזיד) וכן בשנה האחרונה באפנוטין בעקבות ניתוח ראש להסרת מנינגיומה שעברתי. לפני כחודש בעקבות תלונות על כאבים בקיבה עברתי בדיקת תבחין נשימתי (התוצאה 18.8) טופלתי באנטיביוטיקה והתחושה השתפרה
מאז ניתוח הראש , לפני כחצי שנה אני מרגישה בבטן תחושת אי נוחות ולחץ שמתבטאת בכך שמיד עם הקימה בבוקר אני צריכה ללכת לשירויתים להתרוקן. במשך היום אין צורך. במהלך היום אני סובלת מכאבי בטן שמלווים בצורך לשחרר גזים (ללא ריח). חוסר תיאבון ולעיתים כאבי בטן לאחר אכילה. בעיקר בחלק העליון של הבטן בצד שמאל.
האם יתכן קשר בין התרופות שאני נוטלת לתחושות המתוארות (תקופה מסויימת טופלתי גם בדקסמטזון).?
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק13/06/2009יתכן שיש מעי רגיז משני לכל הטראומה של הניתוח. יש צורך להפנות שוב לרופא גסטרו לאיבחון. מעי רגיז היא מחלה של שלילה ויתכן צורך לבצע בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)