כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    שרית
    12/06/2009

שלום
    אני בת 47. מטופלת באופן קבוע באלטרוקסין ובתרופות ליל"ד (קרדילוק ודיזותיאזיד) וכן בשנה האחרונה באפנוטין בעקבות ניתוח ראש להסרת מנינגיומה שעברתי. לפני כחודש בעקבות תלונות על כאבים בקיבה עברתי בדיקת תבחין נשימתי (התוצאה 18.8) טופלתי באנטיביוטיקה והתחושה השתפרה
    מאז ניתוח הראש , לפני כחצי שנה אני מרגישה בבטן תחושת אי נוחות ולחץ שמתבטאת בכך שמיד עם הקימה בבוקר אני צריכה ללכת לשירויתים להתרוקן. במשך היום אין צורך. במהלך היום אני סובלת מכאבי בטן שמלווים בצורך לשחרר גזים (ללא ריח). חוסר תיאבון ולעיתים כאבי בטן לאחר אכילה. בעיקר בחלק העליון של הבטן בצד שמאל.
    האם יתכן קשר בין התרופות שאני נוטלת לתחושות המתוארות (תקופה מסויימת טופלתי גם בדקסמטזון).?
    מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• באבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    13/06/2009

יתכן שיש מעי רגיז משני לכל הטראומה של הניתוח. יש צורך להפנות שוב לרופא גסטרו לאיבחון. מעי רגיז היא מחלה של שלילה ויתכן צורך לבצע בדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו