מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי שחמת הכבדיהלום15/06/2009
אמא שלי בשבוע שעבר אושפזה בבית חולים עקב אנמיה חריפה. ההמוגלובין שלה הוא 7.3. הרופאים ניסו לאבחן מדוע ההמוגלובין כה נמוך וערכו לה מספר בדיקות.
תחילה עברה גסטרוקופיה ובתוצאות אמרו לה שיש לה דליות בוושט.
לאחר מכן עבר אולטרסאונד כבד וטחול שהיה תקין.
ולבסוף עברה מיפוי כבד שבו אמרו לה שישנו חשש לשחמת הכבד.
מהי שחמת הכבד ואיך מטפלים בזה?
אמא שלי לא שותה או מעשנת אז ממה זה נוצר?
ולמי כדי לפנות כדי שתוכל לקבל את הטיפול התאים והראוי ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהלום
ד''ר יעקב מאור15/06/2009שחמת הכבד הוא מצב של הצטלקות קשה של הכבד עם יצירת קשריות או NODULES צלקתיים. כמעט כל מחולל נזק לכבד עלול להסתיים בשחמת הכבד. הסיבות החשובות כוללות: זיהומים בוירוסים כגון הפטיטיס B ו- C, מחלת כבד שומני שלא מאלכוהול. מחלת כבד אלכוהולית, מחלות של מערכת החיסון - אוטואימוניות ועוד. איבחון המצב אפשרי במקרים רבים על סמך בדיקות מעבדה והדמיה כגון אולטראסאונד. לא קיים טיפול ספציפי בשחמת הכבד, אולם, במקרים רבים הטיפול במחולל עשוי להביא לנסיגה בשלב הצלקת, למשל בעיקבות טיפול מוצלח בדלקת כבד נגיפית B או C. שחמת הכבד עלולה לגרום סיבוכים כגון עליה בלחץ בורידים בבטן. כתוצאה מכך יכולים להתפתח דליות - ורידים מורחבים בעיקר בושט, מימת - נוזל בחלל הבטן ועוד. עליכם לפנות ליעוץ מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחמת כבד.
יוני24/06/2009שלום רב אני עברתי לפני שנה השתלה עקב שחמת כבד חריפה ואוכל לענות בשמחה איך באמת אפשר לנסות לטפל בה. {[email protected]{
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
ד''ר יעקב מאור24/06/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוני
יוד25/06/2009הייתי מעוניין לשמוע ממך על המחלה, אני חולה בשחמת הכבד מהפטיטיס C לא חמורה האים ידוע לך על טיפול, כמובן שפג אינטרפרון לא מתאים לי.
הייתי שמח לקבל ממך אינפורציה בתודה יוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחמת כבד על רקע ביליאטרזיה
יוני25/06/2009שלום אוכל למסור מידע אודות שחמת כבד על רקע ביליאטרזיה רק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
ד''ר יעקב מאור25/06/2009אודה לך מאוד באם לא תגיב בפורום המיועד למנהלי הפורום בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוד
ד''ר יעקב מאור25/06/2009תוכל להתיעץ עם יוני מחוץ למסגרת הפורום. באם תרצה הפנה שאלותיך למנהלי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?התיעצות
יוני25/06/2009מדוע לא להתייעץ כאן מה כלכך מפריע לאדוני אם אפשר לשאול.??
ד''ר יעקב מאור25/06/2009מנהלי הפורום חשים אחריות לגבי תוכן התשובות הניתנות במסגרתו ועל כן לא נוכל לתת לכל אחד לתת תשובות. תוכל לקבל יעוץ מאיתנו במסגרת הפורום או במסגרת מרפאתית ולחליפין אם תחפוץ לשוחח עם מושתלי כבד תוכל לעשות זאת במסגרות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות לגבי שחמת כבד
יוני25/06/2009לפי דעתי ולא רק דעתי אנשים ישמחו לקבל חוות דעת נוספת ולא רק ממנהל פורום,ולא יקרה לאף אחד כלום,אנא ממך אל תמנע זאת. יום טוב
ד''ר יעקב מאור25/06/2009יוני היקר,
למטרה זו אני ממליץ כי תפנה לפורום מושתלי אברים.
אם רצונך בכך אני מציע שוב לשאול שאלה ספציפית את מנהלי הפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)