כבד שומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבד שומני
    מאיה
    18/06/2009

שלום רב,

מזה חודש אני סובלת מכאב עמום בבטן עליונה צד ימין, זה כאב והרגשה של בטן נפוחה/קשה באותו צד. לפעמים מופיע גירוד בבטן באותו צד.יש לי בחילות מידי פעם ואני גם עייפה רב הזמן במיוחד בשעות אח"צ וגם שמתי לב לנפיחות קלה בקרסוליים וכפות הרגליים, בגלל ההרגשה הלא נעימה בבטן עליונה ימנית אני יושבת רב הזמן עם גב לאחור ..

אני בת 32 וכותבת לכם אחרי שהתייאשתי כי עברתי את כל הבדיקות, תפקודי כבד ובדיקות דם תקינות,גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה תקינות, סי טי בטן תקין, אולטרא סאונד בטן תקין חוץ מזה שיש לי כבד שומני שאמרו לי שזה לא נורא.
    אני לא יכולה לתפקד כרגיל וכמעט ולא הולכת לעבודה ובגלל שכל הבדיקות תקינות אז אני מרגישה שלא מאמינים לי ,מה שמפריע לי יותר מכל זו תחושת העייפות והצורך לישון רב הזמן.
    אנא עזרתכם, האם הסיבה למה שיש לי זה הכבד השומני שראו באולטרא סאונד.
    פניתי ליעוץ אצל גסטרואנטרולוג והוא ביקש להביא לו את התקליטורים של בדיקות הדימות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבד שומני

הוספת תגובה

• מאיה

ד''ר יעקב מאור
    19/06/2009

נכון עשית שפנית ליעוץ גסטרואנטרולוג מומחה. נכון עשה הגסטרואנטרולוג שביקש לבצע רויזיה על ההדמיות. ככלל כבד שומני עשוי לגרום מחושים איזור בטן ימנית עליונה. לי ניראה שחלק מהתסמינים נובעים ממעי רגיש. באם את סובלת מעודף משקל הייתי ממליץ שכבר תפני לדיאטנית שתתווה לך תוכנית לירידת משקל מדורגת - לא "כסח". ובכל מקרה תתחילי לעסוק בפעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו