שלום =]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום =]
    מיכל
    19/06/2009

זה כבר כמה זמן שאני כמה עם כאבי בטן,משמע בחילות. עד כדי שאני מרגישה שאם אני אוכל אני מסוגלת להקיא,או שתהייה לי בחילה נוראית.
    אם אני הולכת לשירותים זה עובד אבל עדיין יש לי תחושה של כבדות בבטן,אבל אם אני לא אלך לשירותים יכולה להיות לי תחושה ממש רעה בערך 3 שעות אחרי שאני קמה.

למה זה יכול להתקשר?תודה רבה ! ! ! ! :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום =]

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר יעקב מאור
    19/06/2009

את זקוקה לבירור של גסטרואנטרולוג כולל גסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו.. :-)

מיכל
    19/06/2009

אפשר לקבל פרטים על הרופא ועל הבדיקה?
    אין דרך אחרת לבדוק את זה?הבנתי דרך האינטרנט שהדיקה מתבצעת באמצעות החדרת צינור.אין דרך לבדוק את זה דרך צילום?
    והאם זה יכול להיות שאני אלרגית למשהו? אני אלרגית כבר לאבק ודשא ויש לי אסתמה. אולי למוצרי חלב? לחם?
    חשוב לציין שלפעמים אחרי שאני אוכלת מוצרי חלב/אוכלת לחם יש לי כאב בטן(אבל לא להרבה זמן..)
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר יעקב מאור
    20/06/2009

חשוב מאוד שתמסרי את כל הפרטים הרפואיים הנ"ל לגסטרואנטרולוג המטפל שאליו תפני. צילום הינו תחליף חלקי בלבד לגסטרוסקופיה. הצילום אינו מגלה נגעים שטחיים. הגסטרוסקופיה הינה הליך רפואי "מפחיד" אבל אינו קשה ואינו מסוכן. הגסטרוסקופיה נימשכת פחות מ- 5 דקות ונותנת אינפורמציה רבה על מצב רירית הושט, קיבה ותרסריון: דלקות, כיבים וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו