שלשול מתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול מתמשך
    משה
    19/06/2009

שלום
    מזה שבועיים אני סובל משלשולים, ביומיים הראשונים חריפים מאוד ומאז פעם או פעמיים ביום, אין יציאות רגילות אלא כמעט אך ורק שלשול.
    לא הייתי בחו"ל בשנה האחרונה , לפני כחודשיים סיימתי טיפול באוגמנטין עקב דלקת סינוסים.
    הייתי אצל כמה רופאים שטענו שאין מה לעשות, אחד מהרופאים נתן צפוויט והפניה לגסטרו.
    בדיקות תרבית צואה יצאו תקינות ולא נראה שיש דם בצואה (אני עיוור צבעים וקשה להגיד).
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול מתמשך

הוספת תגובה

• משה

ד''ר יעקב מאור
    19/06/2009

יתכן שאתה סובל משלשול משני לטיפול האנטיביוטי שבצורתו הקשה ניגרם מרעלן-טוקסין של חיידק הקרוי CLOSTRIDIUM DIFFICILE. יש לבדוק נוכחות רעלן זה בצואה ולהתחיל טיפול בתרופה כגון מטרוג'יל-פלג'יל. כל זה צריך להעשות בסיוע מומחה לגסטרואנטרולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור, תור לגסטרו לוקח זמן

משה
    21/06/2009

מה עד אז? אני עם תחושות קשות יום יום, מתקשה בעבודה ובאוניברסיטה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ד''ר יעקב מאור
    22/06/2009

תוכל להעזר גם ברופא המשפחה לקבלת טפסים לבדיקת הצואה ולמרשם למטרוג'יל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו