זיהום בבטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בבטן?
    אפרת
    25/06/2009

שלום , אני בת 26 לפני כשלושה חודשים קיבלתי כנראה זיהום שהתבטא בשילשולים מיימים ,הקאות ובחילות ומאז הגוף לא התאושש, עשיתי בדיקות דם , צואה ואולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה כל התשובות יצאו תקינות. אני ממשיכה לשלשל עד כה ירדתי במשקל 10 קילו נשלחתי לבדיקה אצל גאסטרו שנתן לי טיפול של פלאג'יל . עשתי בדיקת קולונסקופיה קצרה שיצאה תקינה גם הביופסיה..מאחר ואני ממשיכה להרגיש רע נעשו לי בדיקות דם חוזרות והתוצאות של תפקודי כבד יצאו גבוהות..

הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
    8.3- 6.6 g/dL 7.7 PROTEIN-TOTAL
    5.2- 3.5 g/dL 4.5 ALBUMIN

1.2- 0.3 mg/dL 1.5 BILIRUBIN-TOTAL

0.3- 0.1 mg/dL 0.29 BILIRUBIN-DIRECT

31- 0 IU 42 GOT (AST)

34- 0 IU 62 GPT (ALT)

חייבת לציין שאני מרגישה רע מאוד חלשה וכמעט שלא מתפקדת (התייבשתי פעמיים עקב היציאות וקיבלתי נוזלים) יש לי כאבים חזקים בברכיים ובכפות הידיים . הלשון שלי צהובה ואני חיוורת מאוד.
    הרופאת גסטרו שמטפלת בי המליצה ללכת לרופא נשים לבדיקה. בנוסף קיבלתי תוספות של ויטמינים על מנת להשלים את כל מה שהגוף איבד.. שאלתי היא האם התוצאות יכולות להצביע על זיהום או חיידק ..והאם יש דרך לטפל בזה..? האם זה תמיד לוקח זמן כ"כ ממושך עד שעולים על הבעיה..? מה עליי לעשות בנוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום בבטן?

הוספת תגובה

• אפרת

ד''ר יעקב מאור
    28/06/2009

יש לך דלקת קלה בכבד שאינני בטוח שמסבירה את כל התסמינים שלך וגם אינני בטוח שיש להם קשר ישיר לשלשול. לעיתים יש צורך בסבלנות עד לגמר הבירור היות ולעיתים נידרשות בדיקות רבות שאינן תמיד חד משמעיות כדי להגיע לאבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו