תולעים במערכת העיכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים במערכת העיכול?
    יוסי
    03/07/2009

שלום רב
    אצלנו בבית יש בעיה עם מערכת האינסטלציה. כשמורידים את המים הם לא יורדים עד הסוף.
    יש לי שירותים פרטיים.
    לפני חודשיים בערך השתמשתי בשירותים שלי ולאחר מכן נעדרתי מן הבית לתקופה של שבועיים בערך.
    כשחזרתי מצאתי בתוך השירותים שלי תולעים קטנות ושחורות, בערך באורך של 1 ס"מ, שפשוט הסתובבו בתוך השירותים.
    אני מניח שנשארה אולי חתיכת צואה קטנה בתחתית השירותים שלא ירדה לביוב בגלל הבעיה באינסטלציה אצלנו.
    לא ממש הבנתי מה זה התולעים האלה אז הורדתי את המים ושטפתי עם אקונומיקה את השירותים...

לפני חודש שוב השתמשתי בשירותים ושוב נעדרתי מהבית לחודש כמעט.
    אתמול חזרתי הביתה ושוב ראיתי בשירותים שלי כ-20 תולעים קטנות כאלה ומשהו שנראה כמו שארית מעטה של צואה בתחתית השירותים.

מזה שנה אני סובל מהפרעות עיכול שונות. יש לי המון המון גזים, בצורה לא פרופורציונלית לשום דבר.
    אני משתמש בשירותים לפחות 3 פעמים ביום. כל בוקר במיוחד אני חייב לרוץ לשירותים כי יש לי יציאה.
    אני תהיתי אם אולי יש לי תולעים בבטן.

קבעתי לעצמי תור לרופא גסטרו לעוד חודש. מה מומלץ לי לעשות עד אז כדי לזרז את הטיפול?
    בדיקת צואה? כיצד מבצעים בדיקה כזאת (צריך הפנייה מרופא משפחה?)
    אודה לתשובתך!

יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים במערכת העיכול?

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאור
    03/07/2009

רופא המשפחה יוכל לתת לך הפניה לבדיקת צואה לפרזיטים ותולעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו