סלמונלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלמונלה
    גיא יעקובי
    10/07/2009

שלום רב,

לפני כחודשיים לערך התחילו לי כאבי בטן לאחר מחלה ויראלית קלה (הכאבי בטן החלו לאחר אכילת המבורגר במסעדה שלאחר מכן הקעתי כמה וכמה פעמים)הכאבי בטן מלווים בעצירויות וצועה רכה לסירוגין ועיוותים וכאבי בטן ועייפות אשר לא נותנים לי מנוחה אך בלי חום ,עשיתי את כול הבדיקות האפשריות (דם בדקות מעי גס וקיבה )בגלל היותי עובד עצות ניגשתי לבצע בדיקת צועה בקופת החולין וכמו כן ניגשתי לבצע בדיקה מקיפה ביותר של חיידקים וטפילים במעיים במעבדה רפואית פרטית והתגלה לי במעבדה הרפאוית חייד הסלמונלה ואילו ברופת החולים לא מצאו כלום רופאת הגסטרו נתנה לי ציפרודקס 250מ''ג
    שאלותי בבקשה :
    1. האם זה סביר שבמעבדה אחת ימצאו חיידק ובקופת החולים לא ? אולי את החיידק קשה לגלות ?
    2. האם סלמונלה יכולה לגרום לסיפטומים האלו?
    3. כמה זמן לאחר טיפול אנטיביוטי אשר אותו קיבלתי זה אמור לעבור ?
    בבקשה חווה דעתך?
    בברכה ,
    גיא יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלמונלה

הוספת תגובה

• סלמונלה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/07/2009

יכול להיות הבדלים גם בתוך אותה מעבדה. הטיפול נכון ויכול לקחת שבועיים עד שיש שיפור. השאלה היא אם התלונות קשורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו