סלמונלה המשך תיקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלמונלה המשך תיקון
    גיא יעקובי
    11/07/2009

שלום רב ד''ר ,

בהמשך לתגובתך אתה אמרת שהטיפול ב ציפרודקס 250מ''ג (סלמונלה ) הוא נכון ויש לראות שיפור תוך שבועיים שאלתי היא :
    אני קיבלתי טיפון ל 7 ימים 3 פעמים ביום האם זה בסדר כי אמרת שהשיפור יכול להיות רק תוך שבוע שבועיים ואני קיבלתי טיפול ל7 ימים??
    ושאלתי השניה : האם אין לצפות שיפור אם השימוש באנטיביוטיקה כבר אחרי יומיים שלושה ?

בברכה ובתודה רבה,
    גיא יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלמונלה המשך תיקון

הוספת תגובה

• שאלה דחופה-סלמונלה

אני
    02/07/2014

ד"ר שלום רב, יש לי שאלה דחופה:
    האם אתה מציע לי לקחת ציפרודקס עקב כך שאני סובלת בחודש האחרון מבחילות נוראיות ועצירות ללא שלשול וחום נמוך 37.3 ,ירדתי במשקל 4 קילו תוך שבועיים ומאוד חלשה ועם סחרחורות ולפני שבוע התגלה לי חיידק הסלמונלה בתרבית צואה? (salmonela species)
    הערה:כל הסיפור של בחילות ועצירויות ושלשולים(השלשולים היו בזמנו) וירידה במשקל התחיל מחודש ספטמבר לאחר שאכלתי סושי.

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאור
    14/07/2009

הטיפול המקובל ציפרודקס 500 מ"גX2 ליום ל- 7-10 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו