מעי רגיז.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז.
    רעיה
    15/07/2009

שלום,
    אני בת 20, ולפני כשנתיים אובחנתי כסובלת ממעי רגיז, לאחר כח\צי שנה בה סבלתי מפריחות בכל הגוף, ושלשולים (הורדתי שש קילו תוך כמה חודשים והגעתי למשקל 40, כשגובהי 1.67)I
    נבדקתי ע"י גסטרולוג בקולונוסקופיה אשר יצאה תקינה- וטופלתי בפרוטוציט, והתסמינים חלפו לגמרי.

התגייסתי לצבא, ולפני כחודשיים התחלתי לסבול שוב משלשולים, הזעות לילה, חום סובפיברילי וחולשה, איני מסוגלת לעמוד למעלה ממס' דקות.

בלוטות הלימפה שלי נפוחות באזור בית השחי,הגרון וכמו כן, ישנו גוש בשד ימין- אשר אובחן כבלוטת לימפה,ההסבר של הרופאים הינו עקיצת עכביש בגב.ושהנפיחות תרד לבדה.

היום נפגשתי עם גאסטרולוג, אשר נתן לי קולוטאל, פעמיים ביום למשך עשרה ימים,
    הוא סרב לתת לי שוב פרוטוציט.

כששאלתי אותו לגבי החולשה הוא אמר שאין לו הסבר לכך ופטר אותי בזה.

אני פונה אליכם בשאלה מה הלאה?
    עשיתי בדיקות דם אשר יצאו תקינות, בדיקות צואה אשר גם הן אינן מרמזות על דבר ושללו צליאק.

נבדקתי גם למחלת הנשיקה, אין עדין תוצאות אך אני יודעת שהmono שלי הינו 10.7, כאשר בשנים קודמות הוא עמד על 5 בערך.

מהן האפשרויות הנוספות?

אשמח מאוד לתשובתכם.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז.

הוספת תגובה

• רעיה

ד''ר יעקב מאור
    16/07/2009

את סובלת ממחלה מערכתית כלשהי שמלווה בהגדלת קשריות הלימפה. יתכן מאוד שלקית במונונוקלאוזיס-זיהום נגיפי ב- CMV או EBV. ממליץ כי תתיעצי עם מומחה טוב למחלות פנימיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו