כאבים בחזה בזמן בליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה בזמן בליעה
    טולי
    15/07/2009

שלום רב!
    מזה מס' ימים יש לי כאב בחזה מצד ימין בזמן שאני בולע מזון מוצק. שמתי לב שבשתייה או בלית רוק אין כאב, וככל שהמזון קשה יותר הכאב בולט יותר (עד גבול מסויים כמובן).

ממה זה יכול לנבוע?

האם זה משהו שדורש פנייה למיון? קבעו לי תור לרופא רק בעוד חודש (גסטרואנטרולוג). האם בכלל על בעיה כזו עליי לפנות לאף אוזן גרון?

אשמח לכל הבהרה בעניין!

תודה רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה בזמן בליעה

הוספת תגובה

• אני סובל מאותה בעיה!

אורי
    09/10/2012

שלום,

אני סובל מאותה בעיה שתיארת ובינתיים הרופאים לא יודעים מה זה.
    האם קבלת אבחנה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה בזמן בליעה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    12/10/2012

יכולות להיות סיבות רבות כמו פציעת פרינגס מעצם או משהו דומה בבליעה -יעבור תוך כמה ימים, ויותר בצואר , דלקת בשל תרופה שגרמה להתכייבות מקומית (ברזל, אנטיביוטיקה\ אחרות...) גם דיברטיקל של מקל יכוללתת כאב ותחושת חנק בבליעה. באם לא יעבור עוד כמה ימים יש לשקול גסוטרוסקופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טולי

ד''ר יעקב מאור
    16/07/2009

המצב מצריך בירור גסטרואנטרולוג מומחה בהקדם. יש לשלול סיבות פשוטות למצב כזה למשל נטילת אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין שעלולים לגרום לכיבים בושט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו