ריפלוקוס בבקשה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקוס בבקשה עזרו לי
    רחלי
    19/07/2009

שלום רב, אני בת 26 שוקלת 45 לפני כשלושה חודשים החלו לי קשיים בבליעה וריבוי ליחה, עשיתי צילום בעזרת בריום והתוצאה היתה שיש לי ריפלוקוס, לאחר מכן נשלחתי לעשות בדיקה מנומטריה של הוושט ויצא שהסוגר התחתון תקין לחלוטין והסגור העליון יש לחץ נמוך.עשיתי בדיקה נוספת של צילום מנגנון הבליעה והכל יצא תקין ולפני כשנה בעקבות כאבי בטן עשיתי אינדסקופיה ושהתוצאות היו תקינות ולכן הרופא לא נותן לי לעשות שוב את הבדיקה, עליי לעבור בדיקה של ניטור Ph למשך 24 שעות ..אני לא אהיה מסוגלת לעבור את הבדיקה הזאת זה פשוט סיוט, אחרי מה שעברתי עם המנומטריה שזה היה בדיקה של 10 דקות אני לא מתכוונת לבצע את הבדיקה הזאת עם צינור שמוחדר מהאף למשך 24 שעות, נודע לי כי יש קפסולה שבולעים וזה אותה בדיקה בדיוק שמודדת את רמת החומציות רציתי לדעת פרטים על הבדיקה עם הקפסולה
    אודה לכם מאוד אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקוס בבקשה עזרו לי

הוספת תגובה

• רחלי

ד''ר יעקב מאור
    19/07/2009

למיטב ידיעתי הקפסולה למדידת PH ושט לא זמינה בארץ. אני ממליץ כי תפני ליעוץ במרפאת הבליעה במכון הגסטרואנטרולוגי מרכז רפואי שיבא תל-השומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו