קוליטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס?
    צעירה
    19/07/2009

שלום ,ד"ר יקר,
    בת 19 אני סובלת מהרבה בעיות עיכול כבר שלוש שנים ,
    רוב התופעות שלי הן בבטן תחתונה ובאזור התריסריון .
    לפני כשנה ומשהו עשיתי קולונוסקופיה ומצאו אצלי איזושהי קוליטיס לא ספציפית ונתנו לי פנטסה וזה עזר . אבל עכשיו לא עוזרת לי הפנטסה ,אז הפסקתי לקחת אותה ולאחר מכן נסיתי בודזון שקצת הקל את מצבי עשיתי בנוסף בדיקת קפסולה למעי דק , ומצאו שם מספר ארוזיות בתרסריון עם מעט דימום והציעו לי לעשות גסטרוסקופיה [בפעם נוספת ] שהדגימה דואדניטיס עם ביופסיות תקינות . הבעיה היא שיש לי כאבי בטן חזקים במיוחד בבוקר גם בלי לאכול כלום ועוד יותר אחרי האוכל ... וגם הרבה שלולים לפעמים דמיים או עם ריר..ומאז הקולונוסקופיה הרופאים כבר לא ידעו איך לאבחן את מה שיש לי וכבר התעלמו מהקוליטיס...
    ואומרים שיש לי מעי רגיז בדרגה קשה או סוג של הפרעת אכילה שזה שלושה דברים שונים

אני רוצה לשאול אותך ,ד"ר האם כדי לאבחן מחדש את מה שאני סובלת חייב לעשות שוב קולונוסקופיה למרות הסבל שהיא גורמת או איך אפשר בכלל לאבחן בבירור מחלה כזו שנמשכת שנים?

אודה לך על תגובתך .
    יום טוב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס?

הוספת תגובה

• קוליטיס

ד''ר סטיבן מלניק
    19/07/2009

יש ממצאים החשודים לקוליטיס ואת מגיבה חלקית לטיפול אך לא מספיק. לדעתי יש הצדקה להערכה מחדש מאחר שאת עומדת כנראה לקבל טיפולים נוספים, ביולוגיים, ועדיף לתת עם אבחנה בטוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו