ניתוח למניעת רפלוקס וושטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח למניעת רפלוקס וושטי
    עפר
    15/08/2009

בעקבות כאבים בחזה וצרבות בוצעה לי בדיקת גסטרוסקופיה ואובחן לי רפלוס. כרגע אני לא נוטל שום תרופה ורק שיניתי הרגלי אכילה למאכלים לא ומציים. למרות זאת שורף לי ויש לי כאבים בחזה מדי יום !! זומנתי לבדיקת מונומטריה של הוושט- עדיין לא בוצעה . אני בן 46 ספורטאי ורזה ולא מעשן . בחיפוש במחשב ראיתי שניתן לבצע ניתוח "לפרוסקופי" למניעת תופעת הרפלוקס . שאלתי: האם ניתוח כזה אכן יעיל , היכן הוא מתבצע ומי נחשב כמומחה לעניין..?
    תודה
    עפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עפר

ד"ר מאור יעקב
    21/08/2009

ניתוח לפרסקופי לרפלוקס הקרוי פונדופליקציה על-שם ניסן הינו ניתוח שניתן לביצוע בשיטה לפרסקופית. יש לבחור מנתח שתחום מומחיותו הינו ניתוחים לפרסקופיים. הניתוח אינו פשוט ויתכנו סיבוכים מידיים ומאוחרים (כגון, היצרות המעבר לקיבה). הניתוח מיועד לאנשים המגיבים לטיפול בבולמי יצור חומצה שמעונינים להפסיק ליטול את התרופות. באופן כללי יותר ממחצית המנותחים יחזרו לטיפול תרופתי במעקב של כ- 10 שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו