חרדות איומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות איומות
    ליאורה
    19/08/2009

הגעתי לקשישה שאני מטפלת בה כבר שנתיים הסתבר לי שהוא קנה מכשיר לבדיקת סוכר בשביל לבדוק אותו ואת אימו, הוא לא כל כך מסודר והוא מבצע את הבדיקת סוכר לו ולאמו ואחותו (במחטים שונים כמובן) אני חוששת שמה הוא זרק את המחט בשקית או במטבח כיון שהוא לא בן אדם כל כך מסודר אני לא ידעתי כל זה וגיליתי ואני חוששת שנדקרתי ולא הרגשתי או לא ראיתי, למרות שאמרו לי שמחט של סוכר צריכה להיות בתוך הדוקרן כדי לדקור כי אם לא דוחפים בכוח דרך העור זה לא עובר בטח לא אולי נגיעה אקראית , אני ממש בחרדות ..... אם נדקרתי הייתי רואה את המחט והייתי מרגישה בוודאות? האם יכולה להיות במצב כזה שריטה קלילה? האם גם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות איומות

הוספת תגובה

• ליאורה

ד"ר מאור יעקב
    21/08/2009

הסיכון להדבקה הינו אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה ושבת שלום!

ליאור
    21/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאורה

ד"ר מאור יעקב
    22/08/2009

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו