חשד לפוליפים במעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לפוליפים במעי הגס
    דניאל
    27/08/2009

שלום,

אני בן 20, לפני כשנה היה לי דימום פנימי מהמעיים, ירדתי 7 ק"ג במשקל תוך חודש, הרגשתי רגישות ניכרת בבטן תחתונה, חום עד 38 מעלות, חיוורון, קוצר נשימה וירידה ברמת הברזל והפריטין בדם ללא אנמיה. יש לציין שבאותו הזמן לא נשלחתי לבצע קולונוסקופיה. כעבור מספר חודשים של נטילת ברזל, רמות הברזל חזרו לנורמה, אך התחיל לי שינוי בתדירות היציאות, צואה בוצית, גזים, חום עד 38 מעלות, ירידה במשקל וטחורים מדממים (רופא כירורג איבחן). לאחרונה רמות הברזל שוב ירדו ואף במידה ניכרת וכעת אני מבצע בדיקת דם סמוי בצואה... בדיקת CT בטן תקינה!!! יש לציין שרמת הבילירובין בדמי גבוהה (עיקר העלייה בבילירובין הלא ישיר)!!!

האם ייתכן כי מדובר בפוליפים במעי הגס? האם יכולים לגרום לחום נמוך כרוני? האם בדיקת דם סמוי בצואה יכולה לגלות זאת? מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לפוליפים במעי הגס

הוספת תגובה

• ברזל נמוך

ד''ר סטיבן מלניק
    28/08/2009

לא ברור מה קורה אך זה לא נשמע כמו פוליפים. יש חשד לדלקת במעי- יתכן אז עם משהו זיהומי. חייבים בדיקה של רופא גסטרו ויתכן שיש מקום להצע קולונוסקופיה. לא ממליץ לבצע צואה לדם סמוי- זה לא ישנה הצורך לבצע קולונוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו