תפקודי כבד וטחורים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקודי כבד וטחורים,
    תמרי
    05/09/2007

שלום רב,
    שמחה למצוא את הפורום הזה, פעם ראשונה שאני כאן :-)

אני חודשיים אחרי לידה ובעקבות תלונה על גירודים הרופאה שלחה אותי לבדיקת תפקודי כבד. התוצאות -ALT (GPT) - 59.6 AST (GOT) - 49.4 ראיתי שזה מחוץ לנורמה. על מה זה יכול להעיד? האם זו חריגה קיצונית? הרופאה ביקשה לחזור על הבדיקות, ותהיה זמינה רק בתחילת השבוע, אשמח לשמוע בינתיים...

בנוסף - אני כבר הרבה שנים עם טחורים לא מדממים ולא מאוד מציקים. הם יוצאים בקלות (כשאני מתיישבת על האסלה, בלי כל מאמץ). לפני כמה ימים הופיע לו טחור מדמם וכואב מאוד. אני בקושי מצליחה להתפנות, ומראה הדם באסלה גורם לי לתחושות קשות מאוד. מה עושים? האם תוכלו להפנות אותי לפרוקטולוג של קופ"ח מאוחדת? האם יש טיפול בינתיים?

תודה מקרב לב

תמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקודי כבד וטחורים,

הוספת תגובה

• עוד מידע שאולי הוא רלוונטי

תמרי
    05/09/2007

פחות או יותר עם הופעת הטחור המדמם התחילו גם שלשולים וכאבי בטן (התכווצויות) נוראיים. נמשך שלושה ימים, הפסיק, ואחרי יומיים חזר שוב. אולי יש קשר בין הדברים ?!?

שוב תודה
    תמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחור מדמם

ד''ר סטיבן מלניק
    05/09/2007

נשמע כמו קריש דם בתוך הטחור. זה כואב מאוד ובדרך כלל מסתדר עם אמטיות ישיבה.
    אנני חושב שיש קשר בין זה לבין כאבי הבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום רקטאלי

ינאי
    24/04/2009

שלום רב,
    קרה לי משהו דומה....
    בשבוע האחרון הופיע אצלי דימום עם שילשולים . הדימום היה ממש גדול וממש טיפטף מפי הטבעת, לא היה ברור אם יצא עם הצואה או התערבב איתה אח"כ, המים היו אדומים. הדימום פסק ליומיים, יציאות היו תקינות ואז הוא שוב חזר. ביצעתי בדיקות דם אשר תקינות לגמרי. אבקש לדעת מה זה יכול להיות? האם ניתן באמצעות בדיקת הדם לשלול שזה לא סרטן מעי הגס או כל סרטן אחר חלילה או כל בעיה אחרת? כמו כן, רק היום הבחנתי במן שכבת עור גבנונית, שכנראה זה טחורים. אין שם כאב והאם טחור יכול לגרום לדימום של ממש?
    אני מאוד מודאגת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם רקטלי

ד"ר יעקב מאור
    25/04/2009

יש צורך בבירור של דרכי העיכול התחתונות על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה. הסבירות לגידול נמוכה אבל יש לשלול זאת בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמרי
    06/09/2007

אתחיל לעשות אמבטיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד"ר יעקב מאור
    25/04/2009

בריאות שלימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו