מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטןשרית03/09/2009
שלום רב, אשמח את תקרא בעיון את התיאורים הבאים ותוכל לייעץ לי. באמצע יוני התחלתי לשלשל פעמיים ביום לסרוגין (יום כן יום לא) כשבועיים + כאבי בטן עליונה ותחתונה. עשיתי בדיקת דם ונמצאו נוגדנים להליקובקטר. הלכתי לרופאת גסטרו ובהנחייתה עשיתי אולטראסאונד של הבטן ויצא תקין, עשיתי בדיקת חיידקי צואה ויצא תקין. כמו כן התבקשתי לקחת כדורים נגד החיידק שלושה שבועות אחרי ואז כבר הרגשתי טוב ולא לקחתי את הכדורים, כשאני מקפידה על תזונה (הייתי אוכלת מלא עוגיות ועכשיו אחת ביום). לפני שבוע עוד פעם שלשול בוקר ויום אחרי 2 יציאות רגילות ויום אחרי יציאה רגילה ויום אחרי שלשול ובערב יציאה רגילה ויום אחרי יציאה רגילה. כל זה כשבמהלך השבוע מלווים אותי כאבי בטן עליונה ותחתונה נסבלים באים והולכים. אני במתח נוראי האם היציאות האלה נשמעות לך סבירות ??? הייתי עושה יציאה אחת ביום (לא בבוקר) ולפעמים פעם ביומיים ולפעמים פעם בשלושה ימים). אז בהתחשב באיך שהייתי זה בהחלט שינוי ביציאות אבל האם בגדר הסביר ??? אני חוששת מהכדורים כי לאור מה שעבר עלי ירדתי כ-3 ק"ג . (אני שוקלת 53) וקראתי שיש כאבי בטן וחוסר תיאבון ואני מפחדת לרדת במשקל ולא תמיד החיידק באמת ממוגר אז אני אובדת עצות. מה לעשות ? האם צילום ? האם יש לי מעי רגיז ? אני מאמינה שעם הידע והניסיון שלך תוכל לאבחן את הבעייה שלי כפי שתארתי לך אותה. אני מתחננת לתשובתך המעמיקה. ממני שרית מודאגת מאוד מאוד. תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ד''ר יעקב מאור03/09/2009אכן קיימת אפשרות שהאבחנה מעי רגיש. להערכתי אין קשר לנוכחות חיידק ההליקובקטר פילורי בקיבה. הפורום לא נועד לתת איבחון רפואי פרטני הנחוץ לך ושיעשה על-ידי מומחה לגסטרואנטרולוגיה. מטרת הפורום יעוץ כללי, שאלות אינפורמטיביות והכוון הפונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)