הפטיטיס סי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס סי
    אני
    07/09/2009

שלום אני בן 23, וסיימתי לפני 8 חודשים טיפול של שנה בהפטיטיס סי (פגסיס וקופגוס).
    שלושה חודשים מתחילת הטיפול תוצאת העומס הויראלי הייתה שלילית, וכך זה נמשך עד סוף הטיפול.
    חצי שנה אחרי הסוף עשיתי את הבדיקה הגורלית ולשמחתי היא יצאה שלילית גם.
    שאלתי היא, האם מוכרזת הצלחת טיפול?
    האם אני יכול לתרום דם או לחתום על כרטיס אדי?
    האם מומלץ לעשות בדיקות כלשהן (ביופסיה שלא עשיתי מעולם, שמעתי שיש משהו ממוחשב ולא פולשני, וכו').
    תודה ולילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס סי

הוספת תגובה

• הפטיטיס C

ד''ר יעקב מאור
    08/09/2009

איחולי. הסיכוי להשנות הנגיף הינה נמוכה מאוד ~1% בשנתיים הראשונות לאחר הטיפול ויורדת אף יותר לאחר מכן. לא תוכל לתרום דם, אבל להערכתי תוכל לחתום על כרטיס אדי, תוך ציון הפרטים הרפואיים. אין משמעות בשלב זה לבצע ביופסיה או בדיקה באמצעות מדדים בלתי חודרניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שני

אני אחר
    14/09/2009

בהמשך לשאלתו רציתי לשאול את ד"ר מאור האם הסיכויים של 1% להישנות הופעת הוירוס לאחר תשובה שלילית חצי שנה מתום הטיפול, נכונה גם לאדם בן 50 שהתפטר מהוירוס רק בטיפול שני עם פגאינטרון (72 שבועות), או שהסיכויים להישנות המחלה בטווח של שנתיים גבוהים יותר?

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחר

ד''ר יעקב מאור
    14/09/2009

האחוז דומה למרות שהדבר לא ניבדק ספציפית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו