דם טרי בצואה ללא עדות לטחורים- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם טרי בצואה ללא עדות לטחורים- דחוף
    דניאל
    10/09/2009

שלום רב,

אני בחור בן 21, היום בבוקר גיליתי שכבה של דם בצבע אדום בהיר על הצואה, אך לא על הנייר בזמן הניגוב ואין לי כאבים ביציאות... יש לציין שאני חש סחרחורות קשות, נשירת שיער מאסיבית, פעפוע נוזלים במעי, חיוורון וחולשה ... ברזל ופריטין בדם נמוכים ללא אנמיה, ביצעתי בדיקת צואה להליקובקטר פילורי עקב רגישות יתר ברום הבטן, גזים, צואה רכה מאוד תקופה ארוכה- עדיין לא קיבלתי תשובה, נשללה מחלת מעי דלקתית ע"י בדיקת CT בטן ואף נשלל צליאק בנוגדנים, CEA 1.2 (יוני 2009), דם סמוי בצואה יצא שלילי עבור 3 טסטים, תרבית צואה שלילית כולל לגיארדיה למבליה ולאמבה!!! יש לציין שיש לי לימפופניה קלה שבאה על חשבון עלייה בנויטרופילים ללא חום....

האם לדעתך עליי לבצע בדיקת גסטרוסקופיה/קולונוסקופיה/ קפסולה למעי הדק?מה אתה מציע לי לעשות כדי להשלים את הבירור ולהגיע לאבחנה? האם ישנו סיכוי שמדובר באמת בהליקובקטר? האם מדובר במחלה אחרת???

תודה ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר יעקב מאור
    10/09/2009

אכן עליך לעבור בירור אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה שימליץככל הניראה על בדיקת קולונוסקופיה לכל הפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו