מה הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה
    ליאל
    07/09/2007

אני אציין תחילה מה אני אוכלת ,אני אוכלת די הרבה פירות וירקות בעיקר תפוחים ואני שותה הרבה קולה עכשיו הבעיה שלי היא שאני סובלת בצורה קשה מאוד מגזים ונפיחות בבטן ממש ללא הפסקה ,קמה עם גזים ובטן נפוחה והולכת לישון עם גזים ובטן נפוחה ,עכשיו בנוסף לזה הריח של הגזים שלי ממש ממש מחרידים ריח בלתי נסבל כאילו משהו מקולקל ,כמו ביצה מקולקלת וירקות רקובים ממש נורא ואני נמצאת במצבי אי נעימות ,ממש קשה לי להיות בחברת אנשים בנוסף לזה אני גם שומעת רעשים מהבטן כשהיא מנסה לעכל אוכל ,ממש תזוזות וקולות ,אני מכירה הרבה אנשים שאוכלים כמות גדולה לכמות הירקות והפירות שאני אוכלת אך הסבל שלהם אפילו לא מתקרב לסבל שלי ,יש לציין שיש לי יציאות סדירות כל יום וגם הצואה שלי מורכבת מחלקיקי אוכל והיא מאוד גדולה וארוכה ממש כמו צואה של סוס לצורך העניין ,מה יכול להיות הסיבה לכל הבעיה ,אני אוכלת 3 מלפפונים 3 עגבניות רבע ראש כרוב 5 תפוחים 5 שזיפים ובקבוק קולה ,זה בדרך כלל כמות הירקות והפירות שאני אוכלת ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה

הוספת תגובה

• ליאל

ד''ר סטיבן מלניק
    07/09/2007

יתכן הרבה מאוד דברים ולא ניתן לאבחן דרך הפורום.
    2 אבחנות סבירות הן תסמונת המעי הרגיז ו גם חוסר לקטייז.
    אני מציע להפנות לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו